uplašena

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
edvina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 22, 2007 2:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

uplašena

Post od edvina »

Molim Vas da li može neko da mi odgovori, da li sve bubuljice koje se pojavljuju blizu vagine upućuju na neko oboljenje ili je moguće da se tako nešto javi kao na bilo kom dijelu kože. Pojavila mi se bubuljica koja je bliža preponi nego usnama, ne boli, blago svrbi, slično kao i svaka bubuljica, recimo na licu, a slično i izgleda. Inače nemam drugih smetnji, kao sekret, svrab, peckanje ili nešto slično u vagini. Nisam nikada imala kondilome ali znam da se lako prenose. Još me interesuje koliki je period inkubacije za kondilome obzirom da ja baš ne mijenjam partnere često, ali nisam baš sigurna u mog partnera. Inače ova bubuljica mi se pojavila prvi put, do sada ih dolje nisam imala. Možda dižem galamu bez potrebe, ali ako bi mi neko pomogao, bila bih mu veoma zahvalna. Pozdrav
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ovo nije alarmantno. o kondilomima - nema tacnog perioda inkubacije, jer sve zavisi od imuniteta domacina,
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
edvina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 22, 2007 2:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od edvina »

dr Ivice, puno hvala na odgovoru. Za sada nema promjene i nekako mi sve vise lici na obicnu bubuljicu, ali vidjecu sta ce se dalje desavati, ukoliko se ne ukloni ici cu kod ljekara. Pozdrav
Odgovori