E ovako; detaljno cu vam objasnit problem, i zamolio bi nekog od kompetetnih da mi odgovori i pomogne:
Proslog cetvrtka vece sam nosio naprijed-uske farmerke (sad je kao fazon da je onaj prednji dio uzi) i bio sa djevojkom, napio se, probudio se u petak oko 16 kod nje, tu sam opet bio naravno u istim farmericama, nadrazio sam se ali nismo mogli jer je u stanu bila njena prijateljica. Otisao kuci, obukao trenerku da bi se osjecao komotnije otisao kod drugarica sa nekim prijateljima, tu gledao filmove (horor da ne bude zabune

) zaspao oko 5 ujutro i sad slijedi glavno: PROBUDIO SE U 8 UJUTRO SA BOLOM KAO PRITISAK (ZA VELIKU NUZDU) USTAO DA ODEM DO WC I OSJECAJ KAO DA ME JE NEKO IZ SVE SNAGE UDARIO U LIJEVI TESTIS, PREZNOJIM SE ZAVRTI MI SE U GLAVI ZABOLI STOMAK I PADNEM NA TROSJED NA KOJEM SAM SPAVAO; MALO SE SMIRIM OPIPAM TESTIS I OSJETIM DA IMA NEKA ZLIJEZDA KAO KAMICAK ISPOD ISTOG, bol kad lezim i nadjem odredjeni polozaj prodje, ali svaki pomjeraj izaziva bol kod testisa i u lijevom predjelu stomaka kao i "liniji" izmedju testisa i stomaka. Tu mi skuvaju cajeva od svega, od zelenog do persuna i bol splasne(dal od cajeva ili eto tako ne znam) dovoljno da se odvezem kuci, gdje zaspem (premoren) i tek u nedelju vece odem kod dezurnog ljekara, koji mi daje geramicin i salje kod hirurga specijaliste za ponedelj. Njemu ne ovako opsirno naravno objasnim isto neke stvari, on kaze da je doslo do upale i prepise mi obloge acidi borici 3%, i inekciono - neki lijek na b ja mislim za upalu (ali jace djeluje kao) i isto primim za temperaturu (koju sam imao samo u glavi) taj dan inekciju. Danas primim samo za upalu i tako sve do petka kad je kontrola. E sad ja sam prije dvije godine imao napad na bubrege(tacnije 2 u 2 dana) , bukvalno nista nasli nisu lezao sam 10 dana u bolnici. Imam osjecaj da je ovo sve nepotrebno, i da treba samo da se ispraznim; ali opet ne smijem da se ne bi nesto zakomplikovalo... Eto bio sam opsiran i detaljan, sad bi molio za odgovor.Hvala.