Upala pluća i voda u plućima

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
samir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 01, 2007 9:08 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Upala pluća i voda u plućima

Post od samir »

postovanje svima na sajtu,postovanje doktore.Imam brata od 30 god.imaoje bolove u ramenu toje trpeo nekih mesec dana zatim bio primoran da ode kod doktora,doktor muje kazao daje upala misica,ali zatim nakon sedam dana bolovise nisu smanjivali paje otisao u hitnu pomoc tusuga pregledali i ustanovili da ima upalu lijevog pluca .zatim ga uputili na odelenje gdjeje primao terapiju 10 dana.Nakon 10 danasu izvrsili pregled i kazali da ima vodu na levom plucu i prebaciliga u bolnicu u Brezovik kod Niksica.Sad su praznici i nisumu jos poceli vodu vadit samo prima male infuzije..MOJE PITANJE SVODISE NA TOME DA MI KAZETE JELI TO PUNO OPASNO I DALI SMATRATE DASE TO MOZE USPESNO ZAVRSITI,STAJE UZROK I KAKVESU POSLEDICE.PUNOVAM HVALA UNAPRED SVIMA KOIBIMI POMOGLI DA OTKLONIM RUZNU SUMNJU IZ MOJE GLAVE,INACE ZIVIM U SWEDSKOJ TAKO DASAD NISAM U MOGUCNOSTI DAGA LICNO POSJETIM A PUNOSE SEKIRAM.HVALAVAM!
interesujeme voda u plucima i istovremeno upala pluca
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Upala plucnog krila cesto ide uz zapaljenski izliv u pleuralnom prostoru (tzv voda u plucima) i to se ne "vadi" nikakvom iglom ili slicno nego se samo povuce u toku terapije.
Nemojte brinuti ne bi trebalo da bude nista ozbiljno jer su ti izlivi obicno manji.
Odgovori