Uklanjanje sedosti kose !

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Vracarac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 30, 2003 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vracarac »

Postovanje !

da li mi mozete preporuciti neko pouzdano i provereno sredstvo za uklanjanje sedosti kose (obnavljanje prirodne boje kose).
Pre nekih godinu dana sam procitao da je u Americi otkriven GEN koji je "odgovoran" za odrzavanje prirodne boje kose, pa je na osnovu ovog otkrica pocela proizvodnja sredstava za otklanjanje sedosti kose u koja se dodaje pomenuti gen. Tvrdi se da se upotrebom ovakvih sredstava postizu izvanredni efekti ?! Da li znate naziv nekog od ovih sredstava i da li ih je moguce nabaviti kod nas (i gde) ?
Koliko mi je poznato, sredstva koja se kod nas nude za eliminaciju ovog "problema" (uglavnom preko raznih oglasa) su potpuno neproverena i problematicna !
Bio bih Vam veoma zahvalan ako biste mi odgovorili na postavljena pitanja.
Kosta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 28, 2004 1:00 am

Post od Kosta »

Probaj preparat "Restoria" (www.restoria.com). Ja ga koristim vec par godina i rezultati su skroz zadovoljavajuci. Vraca ti prirodnu boju kose, onakvu kakvu si imao pre nego sto si poceo da sedis. Ja ga kupujem u Novom Sadu (Dunavska 23, 021/452-590). Zovi ih pa ih pitaj gde ga mozes nabaviti a da ti je najblize. Znam da imaju radnju i u Beogradu. Preparat je australijski. Ako si u medjuvremenu saznao za nesto drugo, podeli sa nama cisto radi iskustva.
Odgovori