Ubod i natekla noga

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Krejzi Nort
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 19, 2015 1:56 am

Ubod i natekla noga

Post od Krejzi Nort »

Postovani,ja sam novi clan.Imam 15 godin.Imam jedan problem.Juce dok sam bio na kupanju u rijeci,setao sam bos travom dok nisam nagazio na nesto.Osjetio sam jak bol,pogledao sam u travu i nista nisam vidio.Mislio sam da je ubod bio na prstu do malog,ali se kasnije ispostavilo da je ubod bio ispod prsta.Bol je na kratko nestala,i vratio sam se kuci.Uvece kad sam dosao s treninga natekao mi je dio stopala s gornje strane zajedno sa srednjim prstom,ispod koga se nalazio ubod.Ujutro kad sam se probudio stopalo mi je nateklo do clanka i svi prsti osim palca i malog prsta.Stavljao sam obloge,paradajz"procitao na internetu",sirce na mjesto otoka al se otok nije smanjivao.Uvece sam otisao u hitnu,i doktorica me pitala je li bilo zaoke ili nesto drugo,al ja nista nisam vidio posle uboda,doktorica mi je prosirivala mjesto uboda i trazila zaoku al nije nista nasla,pomislila je da mozda nije staklo unutar koze,posto je osjetila grebanje,i kasnije se ispostavilo da je to deblja koza,takoda nije nista izvadila,a zbog velikog oteka propisala mi je longacef 5 dana po 1 inekciju uz to da se obratim porodicnom doktoru da vidi ako se otok smanji oce li se prestati sa inekcijama.Sada mene zanima,sta moze biti i imam li razloga za brigu.Unaprijed hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Ubod i natekla noga

Post od aaaca »

Није ти крварило на месту убода? Ниси имао рану?
Odgovori