Лош сан
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 22, 2013 9:35 am
Лош сан
Већ неких годину дана спавам лоше и будим се минимум три пута у току од просечно седам до осам сати сна. У једном тренутку сам се будио на сваких сат времена што се не може сматрати нормалним за одмор организма, већ пре као стрес. Био сам код лекара и као за доста ствари, само потапшу по рамену и кажу биће све у реду. Једна докторка ме је послала и код психијатра који ми је рекао да за то и причање у сну треба да идем на посвесне анализе годину дана, на шта сам се лепо захвалио и отишао. Оно што је мени било логично и шта сам и променио јесте вода, из разлога што сам у детињству због астме и других проблема дисао стално на уста. То јесте промењено свесно али у несвесном стању не могу да контролишем. То даље узрокује сува уста због чега увек имам поред себе флашу воде. Можда је и то разлог сталног буђења због дехидрације. Пробао сам да не пијем, што се није показало добро. Својевремено смо се у друштву смејали другу који је увек, макар и на 40 степени спавао у чарапама. Пробао сам и то, јер сам првенствено зимогрожљив и имам 202цм па ми ноге увек вире од покривача. То се показало добрим јер су стопала топла и умањило је проблем мало али није било трајно решење.
Re: Лош сан
Uzmi lek za spavanje i spavaces ko beba
mozda imas neki stres pa zbog opterecivanja i razmisljanja nemas dobar san. Promeni dusek, jastuk mozda.ti je lose u njima
ali je najlakse popijes lek za spavanje, ako si pod stresom onda za smirenje i resen problem.
A sto se tice orvorenih usta, pa svi muskarci spavaju otvorenih usta i hrcu po celu noc.
nekad cak i samu sebe uhvatim kako spavam otvorenih usta
ali to nema nikakve veze, usta svakako luce pljuvacku. Preispitaj sebe da te ne.muci nesto, ako ne svesno onda podsvesno je vrlo moguce da mislis o necemu sto ti stvara stres.
pozdrav

A sto se tice orvorenih usta, pa svi muskarci spavaju otvorenih usta i hrcu po celu noc.
nekad cak i samu sebe uhvatim kako spavam otvorenih usta

pozdrav