треба ми +++++++++++++++++++++

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
the man from earth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 11, 2009 12:57 am

треба ми +++++++++++++++++++++

Post od the man from earth »

помоћ....
доктора

лекар...

нисам човек који тражи помоћ. али очај је велики

није ми добро......

једва куцкам и врти ми се у глави...

имам више неких болести ......

мрзи ме да пишем које су, и главни проблем је што их има више,

поента је да ми треба неко да ме излечи.... све те болести. и да будем здрав брзо. а нисам већ деценију.. јер нико не брине за мене. а живим у специфичним условима.

заиста немам воље снаге и врмена да идем по докторима тамо овамо.. да чекам у редовима са папирима
и објашњавам шта ме боли... и који лек да очекујем... пијем узимам на колико сати.... важнији послови су ми у глави.

Ја не знам шта ћу пре да лечим.... све те болести у мени су ко политичке странке , боре за власт и предност, која ће прва да се лечи своје интересе, а ја стојим..

Ја сам сам. немам никог да ме одведе код доктора.
тј. имам сенилне родитеље, (који тврде да јесу родитељи, али сумњам )
нису у стању да ме иако пропадам годинама излече. битна је фарма, и њихове неке наводне болести, које су измислили, да би глумили мученике.
размишљам да их претучем. јер их није брига за моје здравље иако сам ја наследник лозе, као да желе да ме уклоне.
они су углавном одгворни за настанак тих обољења, зато ја сам не желим да се лечим. они требају то све да организују....!
или да имам неког лекара који ће све да реши,
за неке болести ми требају лекови ваљда.. а ја немам воље да идем код свог лекара да ме шаље на тестове неке, желим само лек одмах, бар за ову једну болест.

а већина тих обољења су заиста опасна по живот.
а они мисле да сам хипохондар?!

а опет ови проблеми што Нису оспасни по живот превише, мени више сметају и приоритет су ми већ дуже, јер утичу на мени веома битне ствари. које њима ништа не значе.

Ето нпр стеже ме нешто са леве стране груди данас... трни рука, а задњих недеља горњи леви део плућа изнад срца ме пробада чим се изнервирам.. кости ребра кичма ми пуцкетају, не знам дал је разлог бола мишић, кост, или неки рак срца ... али кад се изнервирам онда осетим бол...
а они кажу.. па,иди сними то види.шта ти ја могу.. јесте... ја имам крила и одлетећу за минут и решити, а доктори ће рећи немој да се нервираш и дати нек скупоцени лек,итд. а знам да док живим овде нема шансе да се не нервирам сваки минут. значи они ће ме довести до инфаркта.. као и држава и лекари који ће да ме стресирају тамо по чекаоницама и маторе бабе и деде које улазе преко реда идишу у мене... не желим код свог доктора да идем за упуте.
и не, не рекламирам овде приватне лекаре.. ни ту није превелика разлика,шта они хоче да им платим да преживим.
Можда оно што тражим је хомеопата.. неко о ће да сагледа моје проблеме из више углова, од узрока.. до терапије... а можда ми треба секретарица .

јесте, треба ми нешто за смирење.... али не да ме успава као неки ранији лекови. него неки баланс да направи.

Значи треба ми неко ко ће да ме излечи. једна особа, као секретарица која ће да све организује сазна шта треба и реши... да за један дан све буде готово. и да она иде по болницама и лечи се уместо мене ако треба.. а ја да се бавим важнијим стварима, а не да ме муче тамо и цимају по дому здравља месец дана. и да ми заказују прегледе. за ове две болести не желим прегледе већ лекове и то јефтине неке.
а ова трећа мораћу да идем тамо, али ту постоје проблеми јер морам више пута да идем. четврта болест још није дијагнозирана.. може бити свашта јер ме боли све од бубрега преко јетре до слепог црева, на додир. ту ће тек неке упуте да ми дају.. немам ја времена за то.....
имам још болести из више категорија, неке јако дуготрајне... које нема ко да да излечи
Једна особа не може да буде супердоктор и да ми то реши.. што бих ја хтео,... али ако рецимо има моћ и утицај, треба да све среди и за један дан . јер немам времена и снаге да идем десет пута на прегледе ово оно. не желим да ми дом здравља буде оса живота.

Ако је неко дошао довде читајући, нека се јави на пп да ми помогне.. немам пара тренутно да платим, јер немам још званичан посао. али можда касније нешто искомбинујем да платим кад ми се реализују ови пројекти и пословни планови... у које можда укључим спасиоца, али све то стагнира због лошег здравственог стања и услова које ми је неразумна околина наметнула.
, спреман сам на неки начин платити тој особи која ми реши то све.. која и не мора да је баш доктор али треба да је упозната са многим медицинским стварима, по могућсту да је женска лекарка , јер само брижно женско ми може задржати пажњу... да останем на овом форуму и да јој објасним шта је проблем, верујем да неко бар бесплатно жели да саслуша... и схвати комплексност проблема, без да ме назива лењивцем.
значи ако је најасно.. треба ми неко ко ће за ове три или две болести да ми набави лекове и да буде сигурно да ће баш они помоћи, за ову трећу да организује лечење у једном дану. у вези четврте... да ме саветује и разувери да није опасна по живот..итд.

ја сам из Београда, у тридесетим годинама.
да не буде забуне, тражим докторку, а не жену.

јавити се на пп. не бих да одузимам време другим болесницима са форума и више причам у јавности о мојим проблемима чије нелечење може да доведе до нежељених последица по све.
Odgovori