Ледени ваздушни удар

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
bilja3003
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 26, 2011 10:19 pm

Ледени ваздушни удар

Post od bilja3003 »

Шта се може урадити у случају несносног бола у глави и укочености врата проузрокованих леденим ваздушним ударом из ер-кондишна приликом уласка у продавницу. Лекари, а било их је више, су мишљења да помоћи нема, бол мора да се истрпи око 3 недеље па ће спонтано да прође. Могу да се користе разни витамини, комовица, Диклофен ( нећу ни под разно!), Бруфен (такође) али све је то иди ми-дођи ми, све у свему помоћи нема.
Да ли баш?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Ледени ваздушни удар

Post od drbgd »

pa glavna pomoc je diklofen, ali vi je "necete ni ood razno". kazite nam zbog cega?
Korisnikov avatar
bilja3003
Novi član
Novi član

Post od bilja3003 »

drbgd napisao:pa glavna pomoc je diklofen, ali vi je "necete ni ood razno". kazite nam zbog cega?
Трауматично искуство са истим. Бол је бол а последице остају заувек!
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Post od Jelisej »

Imas raznorazne kreme s rastvorom brufena i sl. nisam primetio nikakve nuspojave od istih, mada kod tezih problema nisu posebno brzo delovali, kod manjih upala su pak bile poprilicno dobra stvar.
Mozes masirati, kupke i sl. Ima raznoraznih suplemenata koji nesto pomazu ali bi bili poprilicno neefikasni za tebe, tj gubljenje novaca.
Sto se narodnih lekova tice, ima dobrih metoda no nisam bas najupuceniji, davno su mi stavljali neke obloge sa komovicom i raznoraznim travama i bilo je poprilicno efikasno.
Mislim da bi ovo bila tema za aa acu?
Korisnikov avatar
bilja3003
Novi član
Novi član

Post od bilja3003 »

Jelisej napisao:Imas raznorazne kreme s rastvorom brufena i sl. nisam primetio nikakve nuspojave od istih, mada kod tezih problema nisu posebno brzo delovali, kod manjih upala su pak bile poprilicno dobra stvar.
Mozes masirati, kupke i sl. Ima raznoraznih suplemenata koji nesto pomazu ali bi bili poprilicno neefikasni za tebe, tj gubljenje novaca.
Sto se narodnih lekova tice, ima dobrih metoda no nisam bas najupuceniji, davno su mi stavljali neke obloge sa komovicom i raznoraznim travama i bilo je poprilicno efikasno.
Mislim da bi ovo bila tema za aa acu?
Морам да признам да нисам знала за те креме :o ! Чак и не морају пуно да помогну, само да не науде :wink: , пробаћу.
Хвала.
Odgovori