Животиње ме сексуално привлаче и узбуђују

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
patka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 8:28 pm

Re: Животиње ме сексуално привлаче и узбуђују

Post od patka »

Hahaha, javi odmah da blokiraju aerodrom i trci u policiju da podnes prijavu jer mislis da je patak na forumu iskoristio javno dostupne informacije, avatar i nadimak na koji verovatno polazes autorska prava. Nadam se da ce te saslusati a onda kad sagledaju sve elemente krivicnog dela i uhapsiti i sprovesti na posmatranje gde ti je i mesto po mom skromnom misljenju.

Ovo je i moja poslednja javna poruka tebi jer vise nisi zabavan tako da cu te ubuduce ignorisati, sad je vec uglavnom tuzno citati sta pises i smara me komunikacija sa tobom jer imam utisak da se obracam kamenu a ne razumnom bicu. A i nikad se sa ludacima nisam dobro slagao.

Eto pobedio si me, pametniji si, uplasio sam se od policije, jaci si od mene, od kad koristim neodijumske magnete ledja me vise ne bole, Simocini je car, uplasio sam se od Boga kad si citirao Mateju, izlecio sam 2 raka sa sodom zahvaljujuci tvom savetu, alkalizovao sam se, izrasla mi je nova jetra i plucno krilo od kefira, imas najlepsi sajt na svetu, nisi debeo i izvini ako sam jos nesto zaboravio.

A sad odjebi zauvek! Hvala.

over & out.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ето видиш како ти је дружење са мном много помогло. Веома ми је мило и драго.

Иначе, као што паткови не схватају, позивање на туђе име, лични сајт и емаил адресу ЈЕСТЕ преузимање туђег идентитета. Данас постоје много софистицираније методе за хватање криминалаца од блокаде аеродрома. То ниси ни учио у Пачијој школи. Па, па, Пикар. :lol:
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od peniko »

Ahahahahahahaha, ma da l' me zajebavas. Ovo neki kralj :) Uglavnom, aca ne samo sto je elektroinzenjer i lekar, nego je postao i pravnik :) Sto se zivotinja tice, i to je krivicno delo Aco, pa nikom nista...
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Гденико, видим да си и ти правник и све знаш боље од мене.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

Ne znam o zivotinjama :)
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

А знаш да је кривично дело?
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

I ti pederčino deformisana, goni se odavde. Nije ni čudo što peniko pljuje po tebi.
aa-aca napisao:Још док сам живео код бабе и деде у Фекетићу имали смо једну козу са којом сам стицајем околности изгубио невиност. Мислио сам да је то пролазна фаза, међутим кад год пијем кефир од козјег млека ја имам ерекцију цео дан. Одмах се сетим те koзе, како је само заводљиво мекетала и уживала и онда по цео дан држим магнет на глави да је заборавим. Умакао сам пенис у соду бикарбону али то није помогло. Некад бих мало претерао са комовицом па сам се занео са једним кером али он је хтео да ме угризе док смо имали предигру тако да псе нешто и не волим.

Раније пре мог боравка у Ковину сам знао да одем у Зоолошки врт, али тамо су ми после мањег инцидента забранили улаз, није ми јасно зашто су то урадили кад ја волим животиње и нисам од оних који гледају само себе да задовоље већ се трудим да и оне уживају.

Да ли неко зна где могу повољно да се набаве козе, не мора да буде припитомљена то је моја специјалност, евентуално шта би могла да буде алтернатива али да је нека мирољубива животиња?

Ко ми помогне добија комплетан преглед ЕПТА системом бесплатно што није мала ствар јер то кошта 60 евра. Замолио бих паметњаковиће да се не јављају, знам све о хламидији и увек кориситм кондом.
Izvinjavam se administratorima foruma.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

milannm napisao:I ti pederčino deformisana, goni se odavde. Nije ni čudo što peniko pljuje po tebi.
aa-aca napisao:Још док сам живео код бабе и деде у Фекетићу имали смо једну козу са којом сам стицајем околности изгубио невиност. Мислио сам да је то пролазна фаза, међутим кад год пијем кефир од козјег млека ја имам ерекцију цео дан. Одмах се сетим те koзе, како је само заводљиво мекетала и уживала и онда по цео дан држим магнет на глави да је заборавим. Умакао сам пенис у соду бикарбону али то није помогло. Некад бих мало претерао са комовицом па сам се занео са једним кером али он је хтео да ме угризе док смо имали предигру тако да псе нешто и не волим.

Раније пре мог боравка у Ковину сам знао да одем у Зоолошки врт, али тамо су ми после мањег инцидента забранили улаз, није ми јасно зашто су то урадили кад ја волим животиње и нисам од оних који гледају само себе да задовоље већ се трудим да и оне уживају.

Да ли неко зна где могу повољно да се набаве козе, не мора да буде припитомљена то је моја специјалност, евентуално шта би могла да буде алтернатива али да је нека мирољубива животиња?

Ко ми помогне добија комплетан преглед ЕПТА системом бесплатно што није мала ствар јер то кошта 60 евра. Замолио бих паметњаковиће да се не јављају, знам све о хламидији и увек кориситм кондом.
Aco, smiri se i vrati se na svoj nick.
Cogito ergo doleo....
milannm
Aktivan član
Aktivan član

Post od milannm »

Nisi više interesantnan. Poludeo si............ dibidus
peniko napisao:Aco, smiri se i vrati se na svoj nick.
milannm
Aktivan član
Aktivan član

Post od milannm »

Kako na tebe naletih govno jedno pernato. Na ovom forumu nisu govna samo administratori i lekari. Ima i pernatih životinja. Nitkove patkasti, jedi govna i ćuti, smrade ljudski.

patka napisao:Nadrilekarstvo je krivicno delo pa si ti jos na slobodi. Sad si poceo i sam sa sobom da se svadjas na forumu, samo nam je jos to falilo....

Vezano za temu, slaba je ponuda koza na oglasima a nisi napisao jel mogu ovce, ovaj prvi oglas deluje zanimljivo samo sto tebi jarac ne treba, ali mozda moze bez njega :lol:

- Na prodaju alpino koze sa jaricima cena 130 eura. Alpino jarac star do 3 godine cena 150 eura i zenske jarice , cena po dogovoru. zvati na broj 0645789436, Dusko .

- Prodajem umaticenu jagnjad , rase il de frans. 0605852064 Milos Ladjevci - Kraljevo.

- Na prodaju 220 ovaca i 150 jaganjaca. Rasa: virtemberg, il de france. Bele glave. Povoljno! !! Kontakt: 060/018-06-67

Odgovori