Помоћ!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
23marko23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 03, 2013 10:43 pm

Помоћ!

Post od 23marko23 »

Поздрав свима, потребна ми је помоћ или ћу да скренем начисто. :cry: Овако иде прича, добио сам варичеле од неког клинца из краја, и лагано сам ух износио, међутим не одлежим их како треба и ту креће мука. Стално сам малакса, имам неке температуре од 37-37.3, слабо једем и све то траје већ скоро два месеца од добијања варичела. Све скоро могуће анализе сам урадио, и све је ок. Е сад, занима ме да ли је могуће да ми је само имунитет отишао у аут, па да због тога имам ове повремене температуре и овај осећај замора и малаксалости? Молим вас да ми одговорите што пре.. Хвала.. :cry:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Помоћ!

Post od aa_aca »

Ако их ниси одлежао, свашта је могуће.

Иди на ирисдијагностику да видиш шта се дешава са организмом. Знам да је раде у Балансмедици. Линк имаш на мом сајту Ацин сајт под Линкови, Здравље. Погледај здравствене савете и препоручујем ти онај препарат који се прави од белога лука и комовице, уз веће количине квалитетног витамина Ц.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

koliko imas godina?
da li si lecen aciklovirom?
23marko23
Novi član
Novi član

Post od 23marko23 »

Имам 21 годину.. Ацикловир, подсети ме молим те шта је то. Маст нека ваљда?
23marko23
Novi član
Novi član

Post od 23marko23 »

Нисам лечен ацикловиром, скоро сам има неку упалу грла, пио сам синацилин и пијем пропранолол, пошто имам тахикардију, па ми је то преписано да пијем.
mojaloknica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2013 1:13 am

Post od mojaloknica »

ja ne znam gde ovo da pisem,ali ajde da probam ovde,imam 21god. i genecki problem sa venama,svi u familiji su imali prosirene vene na nogama,neki su umrli od zakrcenja krvnih sudova itd... ja po ceo dan stojim na poslu,meni se od kolena na dole samo vene vide,isla sam kod doktorke i dala mi lioton gel da mazem,ali meni nista ne deluje. uvece su mi noge otecene...jedna zena mi je rekla da vidim mozda treba da operisem,ja mislim da sam jos mlada za tako nesto,al opet bolje sad nego kad mi se napravi jos veci problem...leti me najvise nervira sto je to jos vidljivije jer iskoce,bljak. Sta da radim?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

23marko23 napisao:Нисам лечен ацикловиром, скоро сам има неку упалу грла, пио сам синацилин и пијем пропранолол, пошто имам тахикардију, па ми је то преписано да пијем.
Са 21 годином живота имаш тахикардију и већ су ти преписали лекове?!?!?!

Ако хоћеш да будеш добар пацијент и са 40 година живота постанеш добар болесник, немој да читаш даље.

Прво промени лекара и распитај се па нађи неког доброг. Даље, препоручујем ти да своје здравље преузмеш у своје руке и добро се едукујеш. У међувремену, постепено повећавај количину воде коју свакодневно уносиш у организам; избаци сва пића као што су гуаране, кока коле, "100% природне" сокове, 5 у 1 кафице и остало смеће. Видећеш како ће ти срце лапо радити за неколико месеци и без "лекова" који ништа не лече него ти само блокирају рад срца и осталих органа. Погледај здравствене савете и на мом сајту. Поздрав
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

mojaloknica napisao:ja ne znam gde ovo da pisem,ali ajde da probam ovde,imam 21god. i genecki problem sa venama,svi u familiji su imali prosirene vene na nogama,neki su umrli od zakrcenja krvnih sudova itd... ja po ceo dan stojim na poslu,meni se od kolena na dole samo vene vide,isla sam kod doktorke i dala mi lioton gel da mazem,ali meni nista ne deluje. uvece su mi noge otecene...jedna zena mi je rekla da vidim mozda treba da operisem,ja mislim da sam jos mlada za tako nesto,al opet bolje sad nego kad mi se napravi jos veci problem...leti me najvise nervira sto je to jos vidljivije jer iskoce,bljak. Sta da radim?
Заборави кремице.

Прво и основно, мораш да вежбаш мишиће ногу. Јаки мишићи ће држати крвне судове и они ће се ширити много, много мање. Иди у теретану и нека ти неки тренер покаже вежбе. Наравно, мораш да будеш упорна, редовна и да вежбаш цео живот. Мишићи морају да буду изузетно јаки.

У данашње време је смешно да ти кажем да нађеш посао где нећеш стајати по цео дан. Можеш и на послу да вежбаш мишиће, рецимо подижући се на прсте.

Ради добре циркулације и спречавања нагомилавања масноће у крвним судовима треба да:
- пијеш доста течности,
- два до три пута дневно кашику квалитетног јабуковог сирћета са кашичицом меда у чаши воде
- витамин Ц
- гвожђе
- цинк
Сви препарати морају да буду квалитетни иначе нема дејства.

Елем, мораш да живиш изузетно здраво због тога што имаш лоше здравствене предиспозиције. Погледај још здравствених савета на мом сајту Acin sajt (адреса и у профилу). Чувај се.
Odgovori