Poštovani,
Moj brat ima 17 godina, ali mi se pozalio pre par dana da ima velikih problema da se seti sta je radio pre 5 dana i vise dana. On stvarno nije neko ko bi dosao i rekao da ima problem, jer cak i kada ima problem on precuti, takav je tip i zato me je ovo iznenadilo, pogotovo sto sam video da je stvarno ozbiljan. Otisao je kod doktora, koji ga je poslao u bolnicu a tamo je doktorica rekla da to nije nista, i ako se bude opet desavalo onda ce ici na neka ispitivanja!? Pročitao sam da se Alchajmer moze primetiti po simptomima i 20 godina ranije. Ne mogu sada da nadjem, ali sam procitao neke od simptoma na jednom sajtu pre koji dan i bili su vrsnjacko nasilje, lenjost, promena raspolozenja, problem sa pamcenjem i jos par stvari, i sve te stvari ima moj brat. Da li je neko imao ovakav slucaj i da li mi neko moze pomoci nekim savetom?
Hvala
Tinejdzer ima problem da se seti stvari
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Tinejdzer ima problem da se seti stvari
Шта рече, да је симптом алцхајмера вршњачко насиље, промена расположења и лењост?
Јел' твој брат насилник или га малтретирају?
Јел' твој брат насилник или га малтретирају?
Da.
Ne mogu da kazem da je sada neki bas bas nasilnik. Ne muci drugove po skoli. Inace je stvarno miran (verovatno jer je lenj), ali kada ode u grad voli se potuci. Nedavno je udario dva lika flasom. Ide i na utakmice Zvezde. Sada poslednji derbi je naravno bio u prvim redovima kada je izbila tuca sa pandurima, itd.
Ne mogu da kazem da je sada neki bas bas nasilnik. Ne muci drugove po skoli. Inace je stvarno miran (verovatno jer je lenj), ali kada ode u grad voli se potuci. Nedavno je udario dva lika flasom. Ide i na utakmice Zvezde. Sada poslednji derbi je naravno bio u prvim redovima kada je izbila tuca sa pandurima, itd.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Којешта, какав Алцхајмер. Он само није васпитан.
A sta cemo sa onim sto ne moze da se seti sta je radio pre par dana?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Поред толико беса и адреналина чудо је да се уопште ичега сећа.
Pokušaj brata da uputiš na neki bolji put--pozdrav
Poremećaji pamćenja se dijagnostikuju neuropsihijatriskim testovima a potvrđuju skenerom mozga.ne postoji banalan ili slučajan poremećaj pamćenja.Zato lepo brata za ruku i kod lekara jer on ima pravo da traži mišljenje neurologa specijaliste i to obrazloženje da to nije ništa je nebriga i neozbiljnost lekara.Ako doktor ne želi da da uput za neurologa,tačnije neuropsihijatra koji se bave tom problematikom,obratite se ministarstvu zdravlja.I ne traži po internetu za ime božije,odlepićete oboje! Vrlo je moguće da je nasilničko ponašanje tvoga brata posledica promena na mozgu koje su nastale i kao posledica nekog primljenog udarca u glavu u nekoj tuči.Svakako ne možemo govoriti o povećanom adrenalinu ili nevaspitanju.Pozdrav!