Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Joj bas se slatko nasmeja prethodnom postu
Bila sam danas kod svog ginekologa i pogledaonalaz krvi, urina i briseve i kaze da je sve pefektno i za 15 dana na UZ
Za temperaturu mi je rekao da je to zbog prokrvljenosti i da je normalno.
joldicka napisao:Joj bas se slatko nasmeja prethodnom postu
Bila sam danas kod svog ginekologa i pogledaonalaz krvi, urina i briseve i kaze da je sve pefektno i za 15 dana na UZ
Za temperaturu mi je rekao da je to zbog prokrvljenosti i da je normalno.
Bas mi je drago Zelim ti sve najbolje i javi kako napreduje mrvica
ja sam bila kod lekara opste prakse, rekao je da mi je crveno grlo, iako me nije nista bolelo, pijem amoksicilin, imam jos dve tablete...ali temp. je i dalje 37 c,u popodnevnim casovima....
ja sam bila kod lekara opste prakse, rekao je da mi je crveno grlo, iako me nije nista bolelo, pijem amoksicilin, imam jos dve tablete...ali temp. je i dalje 37 c,u popodnevnim casovima....
stvarno ne znam sta bih ti rekla, sem da i ne meris ako mozes
Meni je tako bilo pre tri godine skoro 6 meseci i proslo je a sve analize su bile ok.
Ovde mnogi kazu da je to normalno, sad, ja se tada nisam osecala dobro, otkud znam, znam samo da je to jako iscrpljujuce bar meni bilo
Pa pokusacuda je vise i ne merim,ali me slomi, gorim, i bas osecam da mi nije dobro...kazu mi da je imunitet pao, pa organizam ne moze da se tako lako izbori sa virusom..pijem ekomer, kazu da je dosta dobar za imuni sistem...
Ja sam pre 2 godine imala temperaturu 37 (ni manje ni vise) gotovo svakodnevno skoro godinu dana. Posle detaljnog pregleda kod infektologa i svih ostalih specijalista i kidanja mojih zivaca . .nista nije nadjeno!!! Otisla sam na Zlatibor na 10 dana i kada sam se vratila temperatura je iscezla sama od sebe. Pretpostavljam da sam tamo ojacala imunitet i da se organizam izborio . ..
Pokusaj da ne meris, mada znam da je tesko. Ja sam merila vise puta dnevno, cisto kidanje zivaca .. .
Slazem se sa andjelijom vezano za merenje i kidanje zivaca, kod mene se znalo da dolazi negde oko 17h i prolazi oko 24h. Meni je rasla i pteko 37, isla do 37.5 i tako svaki dan. Jedna malda dr, infektolog, mi je rakla da ce oni uraditi sve analize i verovatno nista nece pronaci, a meni ce to vremenom isceznuti i tako je i bilo.
Da li temperatura moze da bude povisena na nervnoj bazi, psihosomatski ili kako vec to definisu?
Moja luda ideja - postoji toliko patogenih organizama u prirodi za koje ni ne znamo da postoje (nisu 'izolovani')... a imuni sistem samo radi svoj posao