Temperatura koja dugo traje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ja1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 16, 2010 10:26 pm

Temperatura koja dugo traje

Post od ja1 »

Vec desetak dana imam povisenu temperaturu, s tim sto je prvih par dana bila oko 37-37.2, ali vec poslednjih 5-6 se penje i do 38.5... Nikakvih drugih simptoma nemam, cak se i prilicno dobro osecam, obzirom da me takva temperatura uglavnom skroz obara sa nogu, sta moze da bude u pitanju???
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: Temperatura koja dugo traje

Post od Ivanna Kraljica »

ja1 napisao:Vec desetak dana imam povisenu temperaturu, s tim sto je prvih par dana bila oko 37-37.2, ali vec poslednjih 5-6 se penje i do 38.5... Nikakvih drugih simptoma nemam, cak se i prilicno dobro osecam, obzirom da me takva temperatura uglavnom skroz obara sa nogu, sta moze da bude u pitanju???
ma neki virus sigurno
predlazem da uradis analize krvi
i da se obratis lekaru
mada pisali smo pre o ovome,ako ten e mrzi pogledaj ima negde po mojim postovima
ja1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 16, 2010 10:26 pm

Post od ja1 »

Hvala na savetu. Izgleda da cu morati, danas je vec 11-ti dan i malopre sam izmerila 38.7... Nikad mi se nije desilo nista slicno.. Tj. uvek bi ta temperatura isla sa nekom upalom grla ili bar nekim drugim simptomom...
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

a zasto toliko dugo cekate i zasto niste otisli lekaru?bez ljutnje,ali posle 2-3 dana ako temperatura ne spada mislim da je neophodno otici kod lekara...
Odgovori