Temperatura koja dugo traje
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Temperatura koja dugo traje
Vec desetak dana imam povisenu temperaturu, s tim sto je prvih par dana bila oko 37-37.2, ali vec poslednjih 5-6 se penje i do 38.5... Nikakvih drugih simptoma nemam, cak se i prilicno dobro osecam, obzirom da me takva temperatura uglavnom skroz obara sa nogu, sta moze da bude u pitanju???
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: Temperatura koja dugo traje
ma neki virus sigurnoja1 napisao:Vec desetak dana imam povisenu temperaturu, s tim sto je prvih par dana bila oko 37-37.2, ali vec poslednjih 5-6 se penje i do 38.5... Nikakvih drugih simptoma nemam, cak se i prilicno dobro osecam, obzirom da me takva temperatura uglavnom skroz obara sa nogu, sta moze da bude u pitanju???
predlazem da uradis analize krvi
i da se obratis lekaru
mada pisali smo pre o ovome,ako ten e mrzi pogledaj ima negde po mojim postovima
Hvala na savetu. Izgleda da cu morati, danas je vec 11-ti dan i malopre sam izmerila 38.7... Nikad mi se nije desilo nista slicno.. Tj. uvek bi ta temperatura isla sa nekom upalom grla ili bar nekim drugim simptomom...
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
a zasto toliko dugo cekate i zasto niste otisli lekaru?bez ljutnje,ali posle 2-3 dana ako temperatura ne spada mislim da je neophodno otici kod lekara...