Tabletoman
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Tabletoman
Ovako.Patim od depresije,anksioznosti i agorafobije vec godinama.Sve te godine pijem Rivotril od 2 mg 2 puta dnevno,osim u ekstremnim situacijama poput aviona,tada i po 4 do 6 mg odjednom.Pijem i Tolvon pred spavanje,svako vece.Prestao sam da idem kod psihijatra pre neke 2-3 godine,jer ne verujem u svoje funkcionisanje bez lekova.Moram da napomenem da sam jos kao dete bio preosetljiv,tako da to ne datira samo tih nekih par godina,tada je naisla kulminacija.Ne znam sta da radim,svestan sam da lekove ne mogu piti celog zivota.U nadi za nekim savetom,pozdrav.
Re: Tabletoman
Moram biti iskren,ceo taj koncept bolesti je jedno veliko sranje.Da izvines na izrazu.Ja nikada nisam bio kod psihijatra,ali reci cu ti ovo,bio sam u takvoj jebeno depresiji da nisam mogao da ustanem iz kreveta.Ali onda sam se suocio sa tim sto me je morilo.Samo mi je flipnulo u glavi,bam,i resio sam se toga.Veruj mi,prica pomaze.Iskreno,ja ne razumem stanja u kojima se nalaze ljudi,zato sto ne posecujem psihijatra,ali sve sto te muci moras da pojednostavnis,nije lako,ali moras da pokusas.Mozda slabo,jedes,slabo spavas,slabo izlazis,mozda imas stresan posao,ne znam...ali sve moze da bude ok.Misli pozitivno,samo pozitivno.Ako zelis 1000 din za 2 dana,samo misli o tome,misli o 1000 din,kako ih drzis u rukama,i veruj mi neko ce ti dati 1000 dinara,dobices na kladionici,neko ce ti ponuditi poslic,nacin ce se stvoriti,sve o cemu razmisljas to privlacis,ono o cemu ja govorim,nemoj da mislis o negativnim stvarima.Izadji napolje kad si smoren,uclani se u teretanu,veruj mi bice ti bolje,ali za ovo sam 100% siguran,pokreni svoje misice.Nemoj da koristis te droge(lekove),kad budu poceli da te ne rade,onda ces osetiti kako se sve vraca,jer lekovi vise ne funkcionisu.Hrana o tome i da ne govorim koliko je bitno za zivot.Tako da prijatelju,moras preokrenuti stvari na bolje,zelim ti sve najbolje u zivotu,i javljaj povremeno kako si! 

Re: Tabletoman
mmnjjjjjjjjjjjjjn