Sumlja za rak grla

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ljiljana234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2015 1:45 pm

Sumlja za rak grla

Post od ljiljana234 »

Molila bi da mi u sto kracem roku odgovorite. Imam Dedu sa kojim zivim od svoje 1 godine,jako se plasim za njegovo zdravstveno stanje.Ima 73 godine,pusi od svoje 23 godine. Retko kada pije,popio je u zadnjih mesec dana mozda malo vecu kolicinu rakije jer mu je umrla rodjena sestra od raka Pluca. Otac i zena su mu takodje umrli od raka pluca. On je prelezao rak pluca,2 infarkta.Operaciju creva gde mu je izvadjeno metar creva,i kao mali slepo crevo. Trebao je operisati srce,ali nije zeleo jer se bojao da ne prezivi. Pre godinu dana saznao je da boluje od pusackih nogu,nema protok krvi u nogama. U zadnjih nedelju dana ne moze da prica skoro uopste dodje mu trenutak da slucajno progovori 2,3 recenice sve ostalo jedva da se cuje. iza vrata ima sloj kao neke izrasle koze koja je zadebljana i dosta tvrda. Ima otezano disanje,na sav glas dise. Molim vas da mi pomognete bojimo se svi da ima rak grla. Kada sam ga pitala i pokusala da ohrabrim da ode kod lekara da je neki virus rekao je gotovo je to je najverovatnije rak grla. Odbija da ode kod lekara kaze kupice lek u apoteci.. Svi se bojimo za njega.
Odgovori