Stravican problem/kompleks zbog velicine penisa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
aleks1212
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 07, 2015 2:33 pm

Stravican problem/kompleks zbog velicine penisa

Post od aleks1212 »

Postovani, imam problem koji me muci vec godinama i ludim jer sam nemocan da uradim ista po tom pitanju.
Penis mi je u punoj erekciji velicine 15.5-16cm i 14cm u obimu.
Znam da postoje studije koje kazu da je ovo prosecna velicina penisa ali svi znamo da zapravo i nije tako. Moj dodatni problem je sto sam prilicno visok i krupan (197, 105kg), ceo zivot sam u teretani i na vaterpolu i, mozda je glupo reci, ali devojke ocekivaju da mi i penis bude u srazmeri sa telom. Ovo pisem jer mi se po drugi put u zivotu desilo da primetim nezadovoljstvo na licu devojke kad se skinem. Naravno, nije nista rekla ali primetio sam na njenom licu da je ocekivala vise i to nije prvi put. Problem je sto je to pocelo da utice i na potenciju tako da sada imam i problem sa potencijom jer me prati taj kompleks, cak sam poceo i da izbegavam seks i nemam uopste zelju preveliku za seksom iako imam 26 godina...
Da li je moguce resiti ovaj problem i kako ili je potreban odlazak doktoru? Cak mi vise i nije u glavi taj problem velicine, sada mi se pojavio taj problem potencije i ne znam sta bih uradio po tom pitanju?
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: Stravican problem/kompleks zbog velicine penisa

Post od tanja68 »

Citajuci tvoj post u pocetku mi se cinilo da pise decko od 14-15 godina, a onda sok, ti imas 26 godina, visok, krupan, lepo razvijen decko, vaterpolista a imas razmisljanje jednog klinca :)
Po nekim poslednjih statistikama prosecna velicina penisa je negde oko 13 cm, znaci da si ti iznad proseka. :)
Tvoj problem je u sustini jednostavan, nemoj se petljati sa budalama, jer devojka koja kada se skines gleda i odmerava velicinu penisa i nije neko sa kim bi trebao da budes.
Treba da ostvaris vezu sa nekom normalnom devojkom, vezu koja ce se zasnivati na bliskosti, poverenju, ljubavi i sve ce biti ok. Ti sa takvom devojkom onda mozes da budes opusten i svoj i naravno problema sa potencijom nece biti.Mani se budalastina i premeravanja, kojekakvih glupaca ( ne znam samo sta su ocekivale), ti si jedan sasvim ok momak.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Stravican problem/kompleks zbog velicine penisa

Post od vasa »

Moraces se potruditi da nadjes onu kojoj nije bitna velicina,, a sebe ubediti da je to najbolje( a znas li koliko ljudi ima manji mnogo pa su srecni sa svojom partnerkom)
Odgovori