Postovani, imam problem koji me muci vec godinama i ludim jer sam nemocan da uradim ista po tom pitanju.
Penis mi je u punoj erekciji velicine 15.5-16cm i 14cm u obimu.
Znam da postoje studije koje kazu da je ovo prosecna velicina penisa ali svi znamo da zapravo i nije tako. Moj dodatni problem je sto sam prilicno visok i krupan (197, 105kg), ceo zivot sam u teretani i na vaterpolu i, mozda je glupo reci, ali devojke ocekivaju da mi i penis bude u srazmeri sa telom. Ovo pisem jer mi se po drugi put u zivotu desilo da primetim nezadovoljstvo na licu devojke kad se skinem. Naravno, nije nista rekla ali primetio sam na njenom licu da je ocekivala vise i to nije prvi put. Problem je sto je to pocelo da utice i na potenciju tako da sada imam i problem sa potencijom jer me prati taj kompleks, cak sam poceo i da izbegavam seks i nemam uopste zelju preveliku za seksom iako imam 26 godina...
Da li je moguce resiti ovaj problem i kako ili je potreban odlazak doktoru? Cak mi vise i nije u glavi taj problem velicine, sada mi se pojavio taj problem potencije i ne znam sta bih uradio po tom pitanju?
Stravican problem/kompleks zbog velicine penisa
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Stravican problem/kompleks zbog velicine penisa
Citajuci tvoj post u pocetku mi se cinilo da pise decko od 14-15 godina, a onda sok, ti imas 26 godina, visok, krupan, lepo razvijen decko, vaterpolista a imas razmisljanje jednog klinca 
Po nekim poslednjih statistikama prosecna velicina penisa je negde oko 13 cm, znaci da si ti iznad proseka.
Tvoj problem je u sustini jednostavan, nemoj se petljati sa budalama, jer devojka koja kada se skines gleda i odmerava velicinu penisa i nije neko sa kim bi trebao da budes.
Treba da ostvaris vezu sa nekom normalnom devojkom, vezu koja ce se zasnivati na bliskosti, poverenju, ljubavi i sve ce biti ok. Ti sa takvom devojkom onda mozes da budes opusten i svoj i naravno problema sa potencijom nece biti.Mani se budalastina i premeravanja, kojekakvih glupaca ( ne znam samo sta su ocekivale), ti si jedan sasvim ok momak.

Po nekim poslednjih statistikama prosecna velicina penisa je negde oko 13 cm, znaci da si ti iznad proseka.

Tvoj problem je u sustini jednostavan, nemoj se petljati sa budalama, jer devojka koja kada se skines gleda i odmerava velicinu penisa i nije neko sa kim bi trebao da budes.
Treba da ostvaris vezu sa nekom normalnom devojkom, vezu koja ce se zasnivati na bliskosti, poverenju, ljubavi i sve ce biti ok. Ti sa takvom devojkom onda mozes da budes opusten i svoj i naravno problema sa potencijom nece biti.Mani se budalastina i premeravanja, kojekakvih glupaca ( ne znam samo sta su ocekivale), ti si jedan sasvim ok momak.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 08, 2015 1:44 pm
Re: Stravican problem/kompleks zbog velicine penisa
Moraces se potruditi da nadjes onu kojoj nije bitna velicina,, a sebe ubediti da je to najbolje( a znas li koliko ljudi ima manji mnogo pa su srecni sa svojom partnerkom)