pre godinu dana sam bio kod lekara zbog problema sa stomakom, zatvor, bol, tamna stolica itd. i lekari su mi rekli da nije nista posto su mi vadili krvi i urin.
medjutim ja godinu dana muku mucim sa stomakom.
imam 22 godine sa vremena na vreme, imam tanku stolicu bar jednom mesecno, koja je ne normalno bolna, mislim da imam i sluz, krv ponekad kao primetim ponekad ne.
i zbog toga sam se vise puta javljao lekaru i svaki put je bilo da sam preko krvne slike zdrav. evo npr ja sad kad pipnem stomak desna strana je cvrsta a leva meka. kao da su mi tvrda creva a i osecam tezinu u njima. evo bas danas imam tanku stolicu mozda najgori bolovi u roku od godinu dana. planiram sutra da idem kod lekara i da zahtevam da mi urade koprokultura.... kad imam tanku stolicu uvek pomislim na najgore tako da mi se javlja i strah od smrti. ovako nemam bolove. ponekad osetim nelagodnost u stomaku. evo kao npr sada. a ta nelagodnost me takodje tera da mislim sve najgore. na dodir mi je cela leva strana tvrda celom duzinom debelog creva.
pa me zanima koliko je po ovim simptomima ozbiljno, i sta moze da bude ?
STOPMAK PROBLEM
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: STOPMAK PROBLEM
Danas sam otisao da vidim opet kod lekara sta mi je sa stolicom i sve ovo rekao, i receno mi je da mi nije nista. da uradim samo analizu stolice, na skrob, vlakna i ne mogu se setim sta je trece.