Molim sve one koji nesto znaju o oporavku nakon dozivljenog mozdanog udara da mi odgovore da li je moguce da posle mesec i po dana od mozdanog udara koji je ostavio nepokretnu desnu stranu tela mom rodjaku i nemogucnost govora, da ga u banji ta desna strana tela koja je nepokretna jos uvek, pocinje boleti, tj. da li je bol u desnoj strani tela dobar znak ili ne i da li to uopste nesto znaci? Napominjem da ne znam detalje o tom mozdanom udaru, ni kog tipa je bio, ni koje jacine, vec samo znam da mu je oduzeta desna noga i desna ruka i ne moze da govori. Vec je 5 nedelja u banji i jos uvek ne moze na noge da stane, samo oseti bol u toj oduzetoj strani tela.
Hvala svima ko moze da mi malo pojasni nesto o ovome.
stanje posle mozdanog udara
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
stanje posle mozdanog udara
Svako dobro!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: stanje posle mozdanog udara
Oduzetost desne strane tela govori u mozdanom insultu u levoj hemisferi mozga, sto dokazuje i poremecaj govora.
5 nedelja nije ni pocetak oporavka, tako da nemojte se brinuti, oporavak je spor i dugotrajan a opet sve zavisi od masivnosti mozdanog udara a o tome ce vas svakako vise reci lekar i terapeuti sa kojima saradjuje u banji!
5 nedelja nije ni pocetak oporavka, tako da nemojte se brinuti, oporavak je spor i dugotrajan a opet sve zavisi od masivnosti mozdanog udara a o tome ce vas svakako vise reci lekar i terapeuti sa kojima saradjuje u banji!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: stanje posle mozdanog udara
Hvala Vam na odgovoru.
Nadam se da ce biti dobro, jer ce biti u banji bar tri meseca, tako su lekari rekli.
Jos jednom, tamaraft, mnogo Vam hvala:-)
Nadam se da ce biti dobro, jer ce biti u banji bar tri meseca, tako su lekari rekli.
Jos jednom, tamaraft, mnogo Vam hvala:-)
Svako dobro!