Unapred hvala!!!!Sladja
sta znaci krupna beba
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
sta znaci krupna beba
Pozzz!Ja sam u 24 nedelji trudnoce!Nosim decaka!!!!Imam 24 god i prvo mi je dete!!!!Danas sam bila na ultra zvuku!!!!Doktor mi je rekao da je sve u redu,da se beba normalno razvija!!!!ALI JE DODAO DA JE BEBA KRUPNA OD SAMOG POCETKA TRUDNOCE!!!?????Da li neko zna sta to treba da znaci!!!!!!???????Jeli to dobro ili lose!!!!???????????POZZZZ
Unapred hvala!!!!Sladja

Unapred hvala!!!!Sladja
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: sta znaci krupna beba
Pa koliko ste visoki vi i otac deteta?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ja sam visoka 164,a tata 186
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Pa ako je bebac zdrav i ako ej sve u granicama normale i doktor nema razloga da sumnja na neshto i rekao vam je da je sve ok onda je bebac samo povukao na tatu 
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hvala puno na odgovoru!sad mi je lakse!!!

-
dannina
- Aktivan član

- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Proverite obavezno nivo secera u krvi, a ako je povisen da se uradi test opterecenja glukozom. Kod majki kod kojih je povisen secer, bebe su uvek krupnije. Ne mora da znaci da je ovo kod vas slucaj, najbolje bi bilo da vam je taj vas dr objasnio sta je tim komentarom mislio...