Dragi doktori i forumasi,
bila bih zahvalna ako mozete da mi pomognete kako da resim sledecu situaciju i kome da se obratim? Da li u ovoj drzavi postoji takva sluzba?
Naime, Pre 15god sam se aktivno bavila sportom i prilikom kondicionog treninga pala u nesvest, kada sam zavrsila u Sr. Kamenici gde su mi kardiolozi konstatovali Prolaps 1-2stepen i aritmije, baloniranje u A2segmentu. Zabranili da se bavim sportom i preporucili red. kontrole.
2002god sam otisla kod privatne dr. kardiologa koja je rekla da imam samo baloniranje i neki ves u paru vise puta u toku ekg-a i dala mi propranolol po potrebi. Kontrola je bila2006god, pa 2007 posle mora jer sam imala pojacano lupanje srca gde me je ista privatnica dr. kardiolog oladila .
U decembru sam se razbolela ustanovljeno mi je posle 3 meseca Emfizem pluca, bronhiektazije, priraslice plucnih maramica kao i prelezan skorasnji koksaki ( ono posle mora kada sam bila kod nje) kao i trenutni Herpes Zoster koji nije izbio, a ja nisam mogla da se pomeram i disem od bolova u rebrima.
Posto sam imala vrlo los zivot, ali sam izasla zdrava i prava sto bi se reklo, zavrsila fakultet, radim, itd., a to sam "dobila i napismeno od psihologa i neuropsihijatra" kod kojih sam zavrsila posle silnih ubedjivanja lekara da je ne moguce da imam gastritis, gerb, hormonske ciste na jajniku tako mlada, da je sve iz glave ja sma otisla i kod doce za glavu koji je rekao da je sve ok. Od takvog zivota ostaju posledice ende.
SLUCAJ JE SLEDECI:
u CELOJ FRCI OKO BOLOVA OD JANUARA DO MARTA, OPET SAM POSLATA KOD DOTICNE LEKARKE, KOJA JE REKLA DA SU TE NEKE VES U PARU NORMALNE, DA JE NALAZ PRAKTICNO UREDAN I ODJEDNOM SU ME SVI LEKARI OLADILI, KAO SVE JE IZ GLAVE (taj bol i kasalj). Preko veze sam u Kamenici odradila CT i dobila nove "titule" gore navedene.
Juce odem opet kod te dr. kardiologice ( trazi mi gastroenterolog zbog opste anestezije konsultaciju) i ona procitavsi sve nalaze pozove pulmologa i kaze pred nama " ovde mi je ona devojka sto sam vas sve ubedjivala da joj ne verujete da je boli i da se prenemaze, zamisli ima emfizem, bronhiekt., prokard.priraslice ali da li je moguce da joj herpes zoster nije izbio???"?
Posle je moj verenik napadne zbog toga sto je rekla, a ona se opravda pa vasa verenica evo dolazi od 2002 god kod mene vec 5 put i nikada nije imala ozbiljan problem sa srcem, sta da pomislim kad je sve napalo tako mladu nego da izmislja.
Na pitanje da li zna koliko nas je to njeno dojavljivanje doktorima kostalo strpljenja i zivaca, a para da ne spominjem ona odgovara da se greske desavaju.
U izvestaju ne napise da li mogu da me uspavaju, a da joj je pulmolog rekao da reba da mi se ukine i taj propranolol sto mi je dala jer nije ok za pluca. Mada se ona ne slaze ali nece da se zamera. Pa mi usmeno kaze ti popi kad krenu jaca preskakanja.
KOME JA DA SE OBRATIM ZA OVAKO NESTO?!
Sta uraditi i kome se obratiti?!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Drugom kardiologu, zaboga!
A sto s etice pravnog aspekta - u ustanovi u kojoj ste bili postoji institucija koja se zove 'Pacijentov Advokat', napisite pismenu zalbu protiv lekara sa svim na sta se zalite, podnesite i fotokopije izvestaja drugih lekara koji su kontradiktorni njenim izvestajima da ste zdravi, mozete takodje pismeno da se zalite Ministarstvu zdravlja, zatim sudu i medijima. Opcije su Vam zaista brojne, no najpametnje bi bilo (i stvarno ne znam zasto to do sad niste ucinili) da potrazite drugog kardiologa.
A sto s etice pravnog aspekta - u ustanovi u kojoj ste bili postoji institucija koja se zove 'Pacijentov Advokat', napisite pismenu zalbu protiv lekara sa svim na sta se zalite, podnesite i fotokopije izvestaja drugih lekara koji su kontradiktorni njenim izvestajima da ste zdravi, mozete takodje pismeno da se zalite Ministarstvu zdravlja, zatim sudu i medijima. Opcije su Vam zaista brojne, no najpametnje bi bilo (i stvarno ne znam zasto to do sad niste ucinili) da potrazite drugog kardiologa.
@Garfield
Havala na odgovoru.
Nadam se da cu naci korektnog kardiologa. Ova dr. je privatnica ima svoju polikliniku i na dobrom je glasu u NS. Tako da u njenoj ustanovi nema 'Pacijentovog advokata"
Razmislicu sta dalje da radim i da li da trosim energiju na tuzakanje sa njom ili da se okrenem na drugu stranu i probam da sve zaboravim. Dosta mi je losih stvari i suvise
Da ce Bog da mi lekari vise ne trebaju u narednih bar 20 godina
Pozdrav
Havala na odgovoru.
Nadam se da cu naci korektnog kardiologa. Ova dr. je privatnica ima svoju polikliniku i na dobrom je glasu u NS. Tako da u njenoj ustanovi nema 'Pacijentovog advokata"

Razmislicu sta dalje da radim i da li da trosim energiju na tuzakanje sa njom ili da se okrenem na drugu stranu i probam da sve zaboravim. Dosta mi je losih stvari i suvise

Da ce Bog da mi lekari vise ne trebaju u narednih bar 20 godina

Pozdrav
da naravno da cu reci
poliklinika dr. Branislava Kovacevic
Kod nje idu uglavnom vecina doktora, ok je zena i strucnjak, ali eto kod mene se prevarila.
Ja sam se i smirila ali moj verenik je jos jako ljut i razmislja na temu da se pozabavimo njenim radom.
Doktorka kaze da je to uradila iz najbolje namere, dala mi savet da zaboravim na lekare ako me opet nesto zaboli u medjurebarnom delu misica, da znam da je Herpes Zoster. I da ne bacam pare ponovo na sve analize.
Hvala joj, ali ja vise kod nje necu ici iako je svi hvale.
Zaista mislim da je vrsan strucnjak, ali eto kod mene se prevarila.
Izvinila se zena lepo, a evo sada se i ja njoj izvinjavam sto sam rekla ime njene klinike.
Ko voli nek izvoli, ja vise ne idem.
Puno pozdrava
poliklinika dr. Branislava Kovacevic
Kod nje idu uglavnom vecina doktora, ok je zena i strucnjak, ali eto kod mene se prevarila.
Ja sam se i smirila ali moj verenik je jos jako ljut i razmislja na temu da se pozabavimo njenim radom.
Doktorka kaze da je to uradila iz najbolje namere, dala mi savet da zaboravim na lekare ako me opet nesto zaboli u medjurebarnom delu misica, da znam da je Herpes Zoster. I da ne bacam pare ponovo na sve analize.
Hvala joj, ali ja vise kod nje necu ici iako je svi hvale.
Zaista mislim da je vrsan strucnjak, ali eto kod mene se prevarila.
Izvinila se zena lepo, a evo sada se i ja njoj izvinjavam sto sam rekla ime njene klinike.
Ko voli nek izvoli, ja vise ne idem.

Puno pozdrava