STA je to????

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
LillyAlien
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 12, 2011 3:37 pm

STA je to????

Post od LillyAlien »

Pre nekih pola godine mozda, pojavili su mi se kondilomi.Inace nisam sexualno aktivna, ali je izmedju decka i mene bilo nekog fizickog kontakta, a on je imao kondilome, s tim sto nismo to tad znali. Imala sam svega dve bradavice. Planirala sam da odem kod lekara, medjutim, u medjuvremenu sam,nevezano za to, posto sam inace ljubitelj belog luka a i znam da je jako zdrav, pocela svaki dan da ga unosim u organizam, tako sto bih progutala cen. Par dana potom, primetila sam da su toliko skupili i smanjili, da se jedva vide. Jednu sam bradavicu nenamerno otklonila brijacem, a drugu maltene sto sam takla, otpala je. Bila sam zacudjena,ali ocigledno sam ih se bila resila. Ili sam tako bar mislila. Posle nekog vremena, na unutrasnjoj strani butine desne noge pojavlo mi se oko 20tak bradavica, ali ove su potpuno drugacije od onih pre. U medjuvremenu nisam imala bilo kakav kontakt sa deckom, tako da ne znam je li moguce da mi ih je opet on preneo, buduci jos da su ove bradavice drugacijeg izgleda od onih pre. Pre neki dan, jedna od njih je pocela da biva crvenija kao da je "pukla" a iz nje je "izasla" bradavica :o posle se desilo isto, sa jos jednom. P.S. ja sam u medjuvremenu bila kod ginekologa, jer sam htela i ultrazvucni pregled i ginekoloski da uradim, Rekla sam joj da imam kondilome, posto sam mislila da to i jesu. Medjutim, ona mi je rekla da to nisu kondilomi, bar ne oni siljasti, da ne zna sta je to ali da neka virusna infekcija jeste i nije htela da me pregleda ni ultrazvuk da radi. To me je jos vise zbunilo. Kome, onda, da se obratim?? Dermatologu?? Molim vas, ako je neko imao iskustva sa ovim ili ako neko zna sta je ovo, recite mi...pocinje da me plasi.. :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: STA je to????

Post od tamaraft »

Imate moluske!

http://www.doktor.rs/forum/polne-bolest ... 34475.html

Javite se dermatovenerologu, resicete se sa par intervencija tecnim azotom

Ni slučajno nemojte sami skidati i kidati bradavice posebno ne nesterilnim brijacem kojim se brijete!

Vodite racuna o sebi! Mlada ste zena i razmislite ubuduce malo pre nego uzmete brijac i ovako nesto uradite!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
LillyAlien
Novi član
Novi član

Post od LillyAlien »

Hvala puno na odgovoru! A samo da napomenem, kondilom sam, nenamerno otklonila brijacem. Od tad ih nema vise, hvala Bogu. A ovo nisam dirala, samo su dve same od sebe "pukle". :o Cudi me i to kako su se pojavile, buduci da nisam imala nikakav vid fizickog kontakta vec par meseci. Sad sam se malo informisala, negde pise da same od sebe se povlace :roll: Da li postoji neka krema, caj ili nesto sto bih mogla da koristim da sprecim nove da se pojave? Hvala jos jednom.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

samo treba da se uklone sa povrsine koze, kako bi se sprechilo dalje sirenje!

a vi svakako mozete da jacate svoj imunitet! hranom, tabletama, cajevima, chime god zelite...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

meni se desilo--posle Soko banje gde sam bio na rehabilitaciji--koristio kade sa termalnom vodom i fizijatrijske tretmane i udisao --ne tnam koji lek oni stavljaju u te aparate za inhalaciju ---i kad sam dosao kuci na butinama izmedju nogu sam primetio 10-ak tako kao neke sitne bradavice-koje kao vise i probao sam 2 da otkinem-malo curila krv i nista i ja posle par dana uradim i sa ostalim tako i nikakav problem nisam imao--samo mi je jedna mala ostala-koja je nisko da se ne vidi-ili je tad nisam video ili nije bila i sad je imam al ne raste nesto i ne diram je---a inace mi se pojavljuje poneka slicna bradavica na ledjima ili na donjem delu vrata i neko mi rekao da mazem-mlekom iz zelene smokve i to sam probao i jedna mi je na vratu i jedna na ledjima otpala (sasusila se i otpala) a imam jos nekoliko samo su na vratu tamne a na ledjima vise bele--
Na bradi sam imao klasicnu malu bradavicu koja mi smetala i uvek je secnem kad se brijem -i nju sam probao tim mlekom al pocelo mi crveneti i kao malo naticati i ja odustao--evo vec 5 godina stoji-cak je i manja al imam par na licu-koje su samo kao manja ispupcenja-mislim da su klasicne i ne smetaju mi cak i kad se brijem-inace imam 52 godine-a vidim i u mog mladjeg brata se pojavljuju a i majka je imala ito jednu veliku bas ispod brade kao zrno graska i nije joj nista smetala---mislim da su to ipak razlicite vrste a zasto izlaze-ko to zna--OVE POSLE SOKO BANJE MISLIM DA JE OD KUPANJA U KADI-koja mozda nije bas bila cista????
LillyAlien
Novi član
Novi član

Post od LillyAlien »

Gde ste nasli to mleko iz zelene smokve?? :roll:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

nasao na smokvi--to je bilo jedno leto bas pored same plaze raste ogromna smokva a zadnjih godina vidim cesto da ima u dvoristima smokava pa mozes uzbrati ako u tvom kraju ima-to je jedini nacin
srecno
Odgovori