Sta bi ovo moglo biti?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
ajiram
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 8:13 am

Sta bi ovo moglo biti?

Post od ajiram »

Cao svima!

Pisem vam u ime svoje drugarica. Maime, prije 3, 4 mjeseca stalno je imala temperaturu 37.2 tokom druge polovine dana i sve je to trajalo oko 1.5 mjeseca. U medjuvremenu je uradila sve analize i sve je bilo u redu. Nakon toga se sve smirilo, da bi prije par dana sve opet pocelo. Ona se odlicno osjeca iako ima temperaturu, ne omata je ni u kakvim aktivnostima, ali je opet zabrinuta. Ranije joj je receno da ne brine, da joj je vjerovatno pao imunitet ili tako nesto...

Ima li razloga za brigu?

Unaprijed hvala
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Koksaki?
joldicka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od joldicka »

Isto se i meni digadjalo prosle godine i trajalo je 2,5 mesca. Za to vreme "posetila" sam dr. opste prakse, imunologa, hematologa, pulmologa. stomatologa, orl, ginekologa i na kraju i onkologa, nakon cega sam odustala, ako postoji jos koji specijalista kojeg nisam "posetila" ja mu se izvinjavam :) , ali stvarno nisam imala vise snage, a tegobe su prestale. Ista stvar mi se desila i ove godine, ali je krace trajalo i bilo je neposredno posle neprelezanog gripa kada sam imala mogo visu temperaturu.
Samo za razliku do tvoje drugarice meni je ta temperatura smetala, odmah mi se spavalo i bila sam sva bezveze.
Moj savet je da proba da uradi melo detaljnije analize, mozda se potkrala neka upala ili bakterija, virus.
Odgovori