imao sam jaku prehladu,peckalo grlo i kasljao kao nikad.
uzeo jednu turu antibiotika, i pio caj od sleza da izbacim slajm kojeg bas imam. Nisam bio kod lekara jer nemam zdravstveno.
Boli me pozadi ispod lopatice kada disem i sa jedne i sa druge strane.
Kada duboko disem, kada kasljem a kasljao sam bas jako i jos uvek izskasljavam. Da li me to pozadi boli sto su mi se tetive ili misici od kasljanja bukvalno upalile kao kad dobijes upalu misica ili mozda pluca pozadi. Plasim se upale pluca da ne napravim gore? Da nisam imao temperaturu samo zestok kasalj jer sam zaspao pod klimom..
Hvala unapred
sta bi moglo da bude?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 22, 2009 12:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
moj problem je nervoza koja utice na zeludac. . . mnogi su mi rekli da je sve to potice od moje psihe. . . nervoza mi se javlja kada odem ok kuce ili kada sam u nekom zatvorenom prostoru sa ljudima npr. u kafiu, diskoteci, kada sam na nepoznatom i kada ce se desiti po meni nesto jako bitno. . . postajem nervozna i muka mi je, sta god da pojedem povratim i tako provedem po nekoliko sati dana ne jeduci nista. . . kada sam bila na prijemnom za fax nisam mogla da jedem 3 dana sve sam povratila. . . ako neko nesto zna o ovome nek mi se obrati. . .