Sta bi moglo da bude

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
jellena078
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 27, 2008 8:47 pm

Sta bi moglo da bude

Post od jellena078 »

Pre recimo dvadesetak dana,osetila sam da pri dubokom udahu imam blag ali dosadan bol u plucima,na sredini grudne kosti sa prednje strane.Bol sam osecala i kada legnem pa me kad ustalim polozaj tela,bol polako prodje.Otisla sam kod doktora i receno mi je da je verovatno neki nerv ili misic,dobila sam da pijem febricet 3x1,i zaista me prodje za dva dana.Posto sam morala da povucem nesto tesko,dva dana posle,to me ponovo zaboli na isti nacin,ja opet uzmem febricet i opet prodje.Ali posle dva dana,bez nekog fizickog napora,bol se vrati,ali ne boli me na sredini grudnog kosa,vec blize grlu i vise sa desne strane,skroz do ramena,a ponekad i uz grlo i pozadi do korena glave.Ujutro kad ustanem manje me boli,ali kako prolazi dan,bol je sve jaci.Ne osecam ga kada mirujem,alikada udahnem ili se naglo ispravim ili savijem,boli.Morala sam da uzmem brufen,da bi me malo prosao bol,i jeste me malo prosao,ali ne i nestao.Ovakvo stanje traje od subote.Da li ponovo da idem kod lekara i sta bi ovo moglo da bude?A,kako nisam u svom gradu,nije mi bas lako da se pregledam...Hvala unapred!
Korisnikov avatar
Biljanica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2008 9:13 pm

Post od Biljanica »

Pogledaj moju temu (ovaj link ispod) gde sam opisala šta je moja mama osećala. Doktorka ju je poslušala i čula da je bronhitis. Možda jeste a možda i nije. Vredi pogledati

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=18743
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goki »

Bas zbog toga se morate javiti na pregled kako bi se izdiferencirala Vasa bol, postavila dijagnoza i dobila pravilan tretman.
Odgovori