Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Treniram karate i prilikom izvodjenja udarca nogom u glavu,inace sam bio zagrejan,osetio sam kao da mi se prepona isteze i jako me je zabolelo.Sad kad pokusam da podignem nogu vise od pojasa zaboli me prepona.Mogu da izvodem te iste poteze ali me boli.To traje vec mesec i po dana.Sta mi preporucujete da koristim protiv bolova?Nemojte mi samo reci da treba da mirujem.
Ne bi ti ja preporucio da pjes lekove a i na forumu je zabranjeno prepisivati nekome lekove tako da ne verujem da ce ti neko odgovoriti,inace ja bi ti preporucio da mirujes ako ne zelis da jos vise povredis nogu.
Hepathrombin lokalno radi poboljšanja cirkulacije povređenog mesta, 3x dnevno, uz mirovanje. Ukoliko ne mirujete, vući ćete tu povredu ko zna koliko dugo.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Najverovatnije ste istegli neki od misica koji se pripajaju oko prepone, ili je doslo do delimicnog kidanja misicnih vlakana usled prenaprezanja.
Znam da Vam se nece dopasti, ali mirovanje je neophodno da bi se povreda sanirala. Deset dana mirovanja ocigledno nije bilo dovoljno.
A odlazak lekaru sportske medicine je takodje preporucljivo. Tetive su osetljiva stvar, prepone kod sportista mogu da dovedu do prekida karijere. Ako to ne zelite ozbiljno se zabavite svojim stanjem.