SPONTANI POBACAJ

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
maja29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 05, 2003 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja29 »

Imam 29 godina i za sobom 3 spontana pobacaja. Kako sam ve' izgubila poverenje u sve doktore, obzirom da mi niko nije pomogao, zanima me da li neko zna dobrog, pre svega plemenitog ginekologa koji bi bi mozda pomogao.
hvala
dejan_72
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 11, 2003 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od dejan_72 »

DAli su plemeniti ili ne procenices sama a vrhunski strucnjaci su ali evo:
1. Dr Ivankovic- Bl. Revolucije(Kralja... ) 250/1 ulaz V 011/419592

2.Dr Mircetic
Ugao Admirala Geprata i Balkanske
odn. ulica je Admirala Geprata 2 a tel
011/3612470
korsbag123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2012 3:42 am

Re: SPONTANI POBACAJ

Post od korsbag123 »

What precisely usually tends to make a determination the simplest way massive and even tiny to look generally will depend on exactly what the average person online marketer acknowledges.* SPAM * Ugg Boots On Sale The result will be to see exactly what is appropriate for instance Uggs Classic Sparkles the products or services as well as the approach you are likely to show off these individuals. Think about panels,* SPAM * Ugg Boots Sale and also when you have by no means visited 1, eventually take into account these since they their particular private excellent characteristics designed for study functions.Ugg Boots On Sale May very well not also will need to join up for your local community; merely feel the different content and also look into specific principles.http://www.cheapestbootsonsale.net/
Daca28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 27, 2008 7:24 pm

Post od Daca28 »

Molim za pomoc...vec duze vreme pokusavam da zatrudnim,pocelo je da mi kasni svega nekoliko dana.kad sam dobila to je bilo praceno jakim bolovima u predelu materice i u predelu krsta,a drugi dan neje bolelo jako nego samo kad stojim na nogama duze od 10-tak min. bolovi su bili razarajuci....e sad molila bi neko ko je strucniji od mene da mi kaze da li je moguce da je to bio spontani pobacaj?

hvala svima unapred na odgovorima.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

@Daca28,
ne. na tom stadijumu, od samo nekoliko dana, ne biste razlikovali pobacaj od obicnog ciklusa.
zasto ne odete kod ginekologa da uradite za pocetak osnovna ispitivanja?
Odgovori