solutio risatarun

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
vesnamladenovic972
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2012 9:44 pm

solutio risatarun

Post od vesnamladenovic972 »

potreban mi je lek solutio risatarun,ili sol.cleregil,ili sol.dimaestad plus,ili sol forticol,ili sol.debrumil,sve te kapi su iste samo imaju razlicito ime u zavisnosti u kojoj zemlji se proizvodi,nemogu da nadjem.neurolog je to propisao za mog sina koji ima 3 godine,i koji boluje od cerebralne paralize i usporenog psihomotornog razvoja,doktor je rekao da ima pozitivno iskustvo sa risatarunom,jer odlicno stimulise,poboljsava koncentraciju,paznju,smanjuje razdrazljivost.to su njegove reci,pa to i pisem.mozda postoji prava informacija o ovom mom problemu,pa bih molila sve koji znaju da mi pomognu i kazu kojim putem da dodjem do tih preparata.mozda postoji i nesto 5. sto isto sadrzi taj deanol aceglumate,aktivnu supstancu ovih preparata,a ja neznam. :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: solutio risatarun

Post od tamaraft »

Ukoliko imate nekoga u Bosni probajte tamo da nabavite!

Ali mislim da Vam i tamo treba nalaz lekara opshte prakse i neuropsihijatra ali u svaom sluchaju probajte!

Mogu vam napisati broj telefona jedne apoteke u kojoj sam ja obichno nalazila sve lekove koje u srbiji niam mogla da nadjem!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vesnamladenovic972
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2012 9:44 pm

Re: solutio risatarun

Post od vesnamladenovic972 »

volela bih tamaraft da mi date broj telefona ili email adresu apoteke u bosni da bih se raspitala o ovome sto trazim.hvala vam unapred.a ako neko jos nesto zna o ovim preparatima neka se javi na forum.pozdrav svima. :D
Odgovori