Lijepi pozdrav svim korisnicima ovog foruma..
Imao bih jedno pitanje, ako nitko nema nista protiv.
Naime, danas sam bio s mladjom sekom kod okuliste i utvrđena joj je dioptrija -16 na desnom oku.
Postoje li nacini da se to korigira? Koje su sanse da se barem djelomicno izljeci? Bio bih zahvalan na bilo kakvoj informaciji.
Unaprijed hvala.
Sljepoca
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 04, 2005 10:05 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To je bas velika dioptrija,bas mi je zao.Koliko ima godina?Ne znam odakle ste ,ali mogli bi doci u Eliksir u Novi Sad,tamo su vrhunski strucnjaci,rade i Rusi koji stvarno prave cuda.<Molim administratora da ne brise odgovor,jer ovo nije reklama,samo pokusavam da pomognem>
Mozda ce moci neka operacija.Ja imam bebu od godinu dana koja ima retinopatiju<od dugog boravka u inkubatora>,bili smo na dve operacije i sada idemo na neke stimulacije,dr misle da ce moci da ide u redovnu skolu i da ce moci da se sama snalazi.Stvarno su super.Vredi pokusati.
Sve najbolje!
Mozda ce moci neka operacija.Ja imam bebu od godinu dana koja ima retinopatiju<od dugog boravka u inkubatora>,bili smo na dve operacije i sada idemo na neke stimulacije,dr misle da ce moci da ide u redovnu skolu i da ce moci da se sama snalazi.Stvarno su super.Vredi pokusati.
Sve najbolje!