Slab bol na sakama
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Slab bol na sakama
Dobro vece, imam jedan problem koji moze biti veliki, naime pre par nedelja sam bio na VMA kod pedijatra zbog prehlade i tada sam vadio krv i receno mi je da je krvna slika dobra. E sada me zanima da li ja imam leukemiju iako mi je dobra krvna slika, posto su pocele ruke da me bole malo, tacnije desna ruka kao da pece malo i mnogo se plasim pa ne znam da li bi mi rekli na osnovu krvne slike..? Imam 16 godina inace i ne znam sta sada da radim.
Re: Slab bol na sakama
Nemoj da brines, videlo bi se po nalazima da nesto nije ok.
Odakle ti ideja da imas leukemiju?
Odakle ti ideja da imas leukemiju?

Pa ja sam pomalo hipohondar, ali stvarno imam bolove na rukama (sakama) kao da pece desna ruka. Cesto i pocrvene malo
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
А какве везе има леукемија са печењем шаке?
Ima veze, ako se pojavljuju potkozna krvarenja kao crvenilo, ili ekstremiteti pocinju da bole zbog bujalih stanica, krvarenje iz nosa. Za sake tacno moze da bude slaba cirkulacija sto takodje moze da bude vezano za leukem. Mene je zanimalo da li mogu da povezem to sa leukemijom na osnovu krvne slike koja mi je dobra, ali ne znam da li ta krvna slika sadrzi sve sto bi dalo dijagnostiku?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ниси рекао да имаш честа крварења из носа.
Поткожна крварења врло брзо морају да постану плава. Кожа не може због крварења час да буде црвена а час нормалне боје. Мора да постане плава и тако остаје веома дуго док се згрушана крв не ресорбује.
Да ли можеш да закључиш да си болестан на основу добре крвне слике?
Поткожна крварења врло брзо морају да постану плава. Кожа не може због крварења час да буде црвена а час нормалне боје. Мора да постане плава и тако остаје веома дуго док се згрушана крв не ресорбује.
Да ли можеш да закључиш да си болестан на основу добре крвне слике?
Nemam ja krvarenja iz nosa, ali sam citao da krvna slika moze biti dobra a imati i tesku bolest
uglavnom hvala na odgovorima i samo jos jedna stvar me zanima, krvna slika je pre 3 nedelje bila dobra. postoji li mogucnost da sada nije?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можеш чак да будеш здрав па да ипак умреш.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Могао си и јавно да напишеш оно што си ми послао у ПП.
Елем, само покушавам да те натерам да размишљаш. Тако више нећеш бити хипохондар. Осим тога знањем ћеш многе проблеме решити па чак и предупредити. Не заборави да знање није само информација. Информација имаш и погрешних и намерно лажних. Треба да научиш да размишљаш и повезујеш елементе.
Хипохондар ниси по рођењу него по опредељењу. Једноставно се мани тога јер ћеш у противном упропастити и свој и туђе животе.
Елем, само покушавам да те натерам да размишљаш. Тако више нећеш бити хипохондар. Осим тога знањем ћеш многе проблеме решити па чак и предупредити. Не заборави да знање није само информација. Информација имаш и погрешних и намерно лажних. Треба да научиш да размишљаш и повезујеш елементе.
Хипохондар ниси по рођењу него по опредељењу. Једноставно се мани тога јер ћеш у противном упропастити и свој и туђе животе.