Singulair

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Re: Singulair

Post od milanche_srb »

Otidjite onda na pregled da bi se utvrdilo o cemu se zapravo radi. Pretpostavio sam da je koleginica vec bila utvrdila o cemu je rec.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Post od Ivanna Kraljica »

ja vam rekoh da kolegenica nije ni pogledala,ja sma bila,sada se ovo prosirilo i usne su mi nacisto ispucale.......da ih namazem sa borogal kremom da se smire malko(usne)?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

HAHAHAHAHA, joj, joj, kakva papazjanija! :lol: :lol: :lol: Pa ko Vam je rekao da bockate bilo sta i odakle ikome ideja da se takve stvari lece Enbecinom (obican sijaloadenitis lokalno, eto to vam je dijagnoza, upala male pljuvacne zlezde ispod bukalne sluzokoze)...? :lol: :roll: :lol: Sad ste dobili fno reaktivni heilitis, manite se Enbecina i bilo cega, obicna kamilica i, ako bas mora, Heksoral i strpljenje.

Ovo bi trebalo da stavim u neku buducu knjigu kao jos jedan primer "previse lecenja" :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

pa ne mora niko da mi kaze,licilo je na bubuljicu,i ja sam koa po obicaju to probola,da iscuri,al nije htelo.
Ja sam jutros poranila(cak u 11h) i otisla kod pedijatra,da ne bude da se ja uvek lecim napamet i sama i ona me nije ni pogledala(bitno je da je videla da sam obula stikle od 10cm) i dala mi enbecin i aciklovir,ja sam samo enbecin uzela,i namazala,onda se prosirilo i usne su mi kao da je napolju - ko zna koliko.Iako ja volim da isprobavam razne kreme i kremice(ukus nekih koje mirisu super)ova je bas odvratna i izaziva povracanje,al stvarno
i mnogo bih bolej prosla da sam se sama lecila,nego ovako,samo jos gore sam napravila,al bila sma kod lekara.
ovo treba da upisete u knjigu ako neprecizno lecenje''''
Obicno nemam strepljenja,jer u cekanju ce da mi prodje zivot,al sada cu izgleda morati.
p.s.cime da mazem usne,sad me bole i one
Hvala Vam puno na odgovoru!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

ne mozes za svaku sitnicu da se mazes i da pijes lekove...nesto mora da se otrpi...opet se vracam na carobnu formulu koja me je spasila afti:voda,hidrogen,hexoral i pantenol ispirao sa time 3x dnevno i nestalo je...verovatno ti ne treba to ali vredi pomenuti...
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Slavko_slavko napisao:ne mozes za svaku sitnicu da se mazes i da pijes lekove...nesto mora da se otrpi...opet se vracam na carobnu formulu koja me je spasila afti:voda,hidrogen,hexoral i pantenol ispirao sa time 3x dnevno i nestalo je...verovatno ti ne treba to ali vredi pomenuti...
kao prvo slavko,nije sitnica,u pitanju je estetika i izgled...
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Vadila sam krv jutros na zalost,kod orl i mfh nisam isla,jer NEMA TEORETSKE SANSE bez uputa,ovo se jos prosirilo,sad imam dve,nznm sta da radim vise,uzasno me iritira :-? :roll:
Odgovori