Singulair
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Re: Singulair
Otidjite onda na pregled da bi se utvrdilo o cemu se zapravo radi. Pretpostavio sam da je koleginica vec bila utvrdila o cemu je rec.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
ja vam rekoh da kolegenica nije ni pogledala,ja sma bila,sada se ovo prosirilo i usne su mi nacisto ispucale.......da ih namazem sa borogal kremom da se smire malko(usne)?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
HAHAHAHAHA, joj, joj, kakva papazjanija!
Pa ko Vam je rekao da bockate bilo sta i odakle ikome ideja da se takve stvari lece Enbecinom (obican sijaloadenitis lokalno, eto to vam je dijagnoza, upala male pljuvacne zlezde ispod bukalne sluzokoze)...?
Sad ste dobili fno reaktivni heilitis, manite se Enbecina i bilo cega, obicna kamilica i, ako bas mora, Heksoral i strpljenje.
Ovo bi trebalo da stavim u neku buducu knjigu kao jos jedan primer "previse lecenja"

Ovo bi trebalo da stavim u neku buducu knjigu kao jos jedan primer "previse lecenja"

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
pa ne mora niko da mi kaze,licilo je na bubuljicu,i ja sam koa po obicaju to probola,da iscuri,al nije htelo.
Ja sam jutros poranila(cak u 11h) i otisla kod pedijatra,da ne bude da se ja uvek lecim napamet i sama i ona me nije ni pogledala(bitno je da je videla da sam obula stikle od 10cm) i dala mi enbecin i aciklovir,ja sam samo enbecin uzela,i namazala,onda se prosirilo i usne su mi kao da je napolju - ko zna koliko.Iako ja volim da isprobavam razne kreme i kremice(ukus nekih koje mirisu super)ova je bas odvratna i izaziva povracanje,al stvarno
i mnogo bih bolej prosla da sam se sama lecila,nego ovako,samo jos gore sam napravila,al bila sma kod lekara.
ovo treba da upisete u knjigu ako neprecizno lecenje''''
Obicno nemam strepljenja,jer u cekanju ce da mi prodje zivot,al sada cu izgleda morati.
p.s.cime da mazem usne,sad me bole i one
Hvala Vam puno na odgovoru!
Ja sam jutros poranila(cak u 11h) i otisla kod pedijatra,da ne bude da se ja uvek lecim napamet i sama i ona me nije ni pogledala(bitno je da je videla da sam obula stikle od 10cm) i dala mi enbecin i aciklovir,ja sam samo enbecin uzela,i namazala,onda se prosirilo i usne su mi kao da je napolju - ko zna koliko.Iako ja volim da isprobavam razne kreme i kremice(ukus nekih koje mirisu super)ova je bas odvratna i izaziva povracanje,al stvarno
i mnogo bih bolej prosla da sam se sama lecila,nego ovako,samo jos gore sam napravila,al bila sma kod lekara.
ovo treba da upisete u knjigu ako neprecizno lecenje''''
Obicno nemam strepljenja,jer u cekanju ce da mi prodje zivot,al sada cu izgleda morati.
p.s.cime da mazem usne,sad me bole i one
Hvala Vam puno na odgovoru!
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ne mozes za svaku sitnicu da se mazes i da pijes lekove...nesto mora da se otrpi...opet se vracam na carobnu formulu koja me je spasila afti:voda,hidrogen,hexoral i pantenol ispirao sa time 3x dnevno i nestalo je...verovatno ti ne treba to ali vredi pomenuti...
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
kao prvo slavko,nije sitnica,u pitanju je estetika i izgled...Slavko_slavko napisao:ne mozes za svaku sitnicu da se mazes i da pijes lekove...nesto mora da se otrpi...opet se vracam na carobnu formulu koja me je spasila afti:voda,hidrogen,hexoral i pantenol ispirao sa time 3x dnevno i nestalo je...verovatno ti ne treba to ali vredi pomenuti...
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
Vadila sam krv jutros na zalost,kod orl i mfh nisam isla,jer NEMA TEORETSKE SANSE bez uputa,ovo se jos prosirilo,sad imam dve,nznm sta da radim vise,uzasno me iritira