Postovani,
imam veliki problem koji vucem vec vise od 2 godine.
A evo i o cemu se radi ukratko.
Nos mi je delimicno zapusen preko dana i stalno mi se stvara sekret koji se sliva niz zdrelo. Posledica ovoga je da me to slivanje sekreta tera na kasalj. Kasljem tokom celog dana. To je uglavnom suv kasalj a ponekad sadrzi i malo sekreta.
Bio sam na svim vrstama pregleda i nisu nista uspeli da ustanove.
Snimao sam pluca, stitnu zlezdu, bubrege, sinuse, srce.. i sve je ok.
Radio sam test alergije i to je ok.
Jedino sto sam primetio da mi jedna stavka na krvnoj slici izlazi iz granica - malo je uvecana.
Ne mogu tacno da se setim kako se zove taj parametar ali sam izguglao da kada je on uvecan tada je organizam alergican na nesto.
Treba mi hitno pomoc posto me ovaj kasalj ubija.
Kada legnem da spavam ne mogu da zaspim dugo od ovog kaslja.
Hvala unapred svima na savetima.
Sekret i kasalj preko celog dana
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Sekret i kasalj preko celog dana
zdravo,evo ti broj doktorke koja je meni izlecila slican problem preparatima aloje vere ali original,nema ih po apotekama 0637455206
Cao.
Da li mozes da mi kazes kako se zove doktorica i odakle je?
Hvala
Da li mozes da mi kazes kako se zove doktorica i odakle je?
Hvala
Прво треба да пијеш чајеве (или сирупе) за смиривање кашља (слез, јагорчевина). Ако не знаш које, погледај у биљној апотеци http://www.mocbilja.rs.
Могуће да ти је сув ваздух у просторији у којој спаваш, па те то тера на кашаљ. На радијатору треба да држиш мокре пешкире или посуде са водом - између ребара радијатора.
На мом сајту имаш домаћи рецепт са дивљим кестеном за чишћење синуса: http://*.
Могуће да ти је сув ваздух у просторији у којој спаваш, па те то тера на кашаљ. На радијатору треба да држиш мокре пешкире или посуде са водом - између ребара радијатора.
На мом сајту имаш домаћи рецепт са дивљим кестеном за чишћење синуса: http://*.
Pio sam razne cajeve i surupe ali nista nije pomoglo.
Prosle godine sam kupio neke kapi za sinuse i caj za inhaliranje.
Medjutim nista mi nije pomoglo.
Ja kasljem i napolju i unutra, nije do suvog vazduha.
Drzao sam jedno vreme i posude sa vodom na radijatoru.
Problem je u tome sto mi je nos stalno zapusen i sekret se sliva niz zdrelo.
Osetim kao da mi neko golica grlo i to me tera stalno na kasalj.
Kasalj nije suv nego ima malo slajma.
Prosle godine sam kupio neke kapi za sinuse i caj za inhaliranje.
Medjutim nista mi nije pomoglo.
Ja kasljem i napolju i unutra, nije do suvog vazduha.
Drzao sam jedno vreme i posude sa vodom na radijatoru.
Problem je u tome sto mi je nos stalno zapusen i sekret se sliva niz zdrelo.
Osetim kao da mi neko golica grlo i to me tera stalno na kasalj.
Kasalj nije suv nego ima malo slajma.
Имао сам сличан проблем прилично давно: када треба да спавам, приликом издисања голица ме душник и тера на кашљање. На жалост, свашта сам користио тако да немам појма шта ми је помогло.
Пробај да пред спавање користиш спреј за нос Олинт ХА. Стави га једно вече само у једну ноздрву, а следеће вече у другу. И тако наизменично. Мени то омогућава да много боље спавам - годинама.
Испирај нос сланом водом и очисти синусе. Можда хомеопатију да примениш?
Пробај да пред спавање користиш спреј за нос Олинт ХА. Стави га једно вече само у једну ноздрву, а следеће вече у другу. И тако наизменично. Мени то омогућава да много боље спавам - годинама.
Испирај нос сланом водом и очисти синусе. Можда хомеопатију да примениш?
a kakvi su ti preparati?koliko kostaju?bukipavle napisao:zdravo,evo ti broj doktorke koja je meni izlecila slican problem preparatima aloje vere ali original,nema ih po apotekama 0637455206
sto bi kupovali kada sami mozete napraviti preparat od aloje,koji izuzetno pomaze kod podizanja imuniteta (ja isprobala na sebi).
biljku aloju ako nemate kuci u saksiji,moze se kupiti,cela biljka,ili samo 300gr listova (ako ste iz bg,ima na kalenica pijaci,gospodja rosa-ona prodaje aloja biljku),koliko je potrebno da se spravi preparat za koji ja imam recept,a koji mogu ovde napisati-ukoliko nekog zanima
(sve sto `ide` u receptu,mene je kostalo oko 2000din)