Interesuje me vase misljenje, prvi put trazim savet na ovom forumu, tako da ne znam da li cu uspeti lepo da objasnim ono sto mi treba...
Imam 21. godinu, u poslednje vreme imam tegobe koje svi lekari kod kojih sam bila pripisuju nervozi i umoru... Ali to traje vec toliko dugo da pocinjem da mislim da nikada nece proci, inace svi rezultati su mi uredu, kod svih specijalista sam bila, ali tegobe su i dalje tu. Iz dana u dan osecam umor,gubitak koncentracija, nezainteresovanost, a "lupanje" srca i gavobolja su postala svakodnevnica. Mada, poslednjih 15 dana se javila i nesanica, ponekada nocu pomislim da cu se ugusiti, jer me iz sna probudi osecaj gusenja i zedji za vazduhom, i taj osecaj otezanog disanja me prati skoro citav sledeci dan... Da napomenem da sam radila i hormone stitne zlezde, i jednio mi je TSH - 36,7. To su objasnili greskom dozvoljenom u biohemiji.
Zelela bih iskreno misljenje, i savet, kome se obratiti ili sta da ucinim!
Unapred hvala!
Savet!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Savet!
Cristal_ napisao:Interesuje me vase misljenje, prvi put trazim savet na ovom forumu, tako da ne znam da li cu uspeti lepo da objasnim ono sto mi treba...
Imam 21. godinu, u poslednje vreme imam tegobe koje svi lekari kod kojih sam bila pripisuju nervozi i umoru... Ali to traje vec toliko dugo da pocinjem da mislim da nikada nece proci, inace svi rezultati su mi uredu, kod svih specijalista sam bila, ali tegobe su i dalje tu. Iz dana u dan osecam umor,gubitak koncentracija, nezainteresovanost, a "lupanje" srca i gavobolja su postala svakodnevnica. Mada, poslednjih 15 dana se javila i nesanica, ponekada nocu pomislim da cu se ugusiti, jer me iz sna probudi osecaj gusenja i zedji za vazduhom, i taj osecaj otezanog disanja me prati skoro citav sledeci dan... Da napomenem da sam radila i hormone stitne zlezde, i jednio mi je TSH - 36,7. To su objasnili greskom dozvoljenom u biohemiji.
Zelela bih iskreno misljenje, i savet, kome se obratiti ili sta da ucinim!
Unapred hvala!
to nije dovoljno informacija.
kako se hranis? nacin zivota?
da li se bavis nekom fizickom aktivnoscu?
pijes li dovoljno ciste vode?
da li si pusac?
pijes li previse kafe?
da li provodis suvise vremena pred racunarom? ...
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."
Majakovski
Nisam pusac, pijem 2-3 kafe dnevno, sto se ishrane tice, probirljiva sam, i ne volim bas kuvanu hranu, a posto sam student i nemam puno vremena za neko spremanje, cesto se hranim "po kioscima", ali nije tako stalno... Kada imam vremena, idem na trcanje, a to je mozda 3-4 puta mesecno, i to kada sam raspolozena, a to raspolozenje varira od trenunog stanja...
A pored racunara provodim najmanje 2 sata!
A pored racunara provodim najmanje 2 sata!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U studentskoj poliklinici se javite psihologu ili psihijatru i pronadjite najbolji nachin da se resite anksioznosti!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.