Savet!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Cristal_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 1:57 pm

Savet!

Post od Cristal_ »

Interesuje me vase misljenje, prvi put trazim savet na ovom forumu, tako da ne znam da li cu uspeti lepo da objasnim ono sto mi treba...
Imam 21. godinu, u poslednje vreme imam tegobe koje svi lekari kod kojih sam bila pripisuju nervozi i umoru... Ali to traje vec toliko dugo da pocinjem da mislim da nikada nece proci, inace svi rezultati su mi uredu, kod svih specijalista sam bila, ali tegobe su i dalje tu. Iz dana u dan osecam umor,gubitak koncentracija, nezainteresovanost, a "lupanje" srca i gavobolja su postala svakodnevnica. Mada, poslednjih 15 dana se javila i nesanica, ponekada nocu pomislim da cu se ugusiti, jer me iz sna probudi osecaj gusenja i zedji za vazduhom, i taj osecaj otezanog disanja me prati skoro citav sledeci dan... Da napomenem da sam radila i hormone stitne zlezde, i jednio mi je TSH - 36,7. To su objasnili greskom dozvoljenom u biohemiji.
Zelela bih iskreno misljenje, i savet, kome se obratiti ili sta da ucinim!
Unapred hvala!
Anastasija95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2011 9:52 am

Re: Savet!

Post od Anastasija95 »

Znam kako Vam je,isto i meni mada bez nekih simptoma sto ste naveli.nista strasno,nadam se bar :D
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Savet!

Post od vasa »

uzimas li ti kakve lekove--ili bar cajeve--kod kog lekara si bila-jesi prezivela kakvu nesrecu-neki veliki stres ili si hronicno pod stresom-nezadovoljna bas--imas li nekih fizickih tegoba-bolova--pisi malo opsirnije ako zelis savet...
Odgovori