rinitis

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
pan-pak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 25, 2007 8:39 pm

rinitis

Post od pan-pak »

Postovani doktore! Od septembra meseca imam konstantno zapusenje nosa. U pitanju je otok sluznice! Na jednu stranu disem normalno dok mi je druga potpuno zatvorena. Isao sam kod specijaliste i on me je uputio da ispitam alergiju. Nisu mi nista pronasli. Sve sto mi je prepisao koristio sam, ali olaksanja nema. Koristio sam presing nekolio puta, razne sprejeve, kapi, rastvore za inhalaciju. Jedino sto mi je pomoglo je olynth sprej, ali on ne sme dugo da se koristi pa mi to nije resenje. Na kraju mi je rekao da su mi otecene nosne skoljke i da se to moze operisati, ali nije hteo da me posalje jer se plasi komplikacija, pa mi je ponovio terapiju koja mi ne pomaze! Pomozite mi da resim ovaj problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Niste rekli kod kog lekara ste isli!
Za vase oboljenje je neophodan pregled otorinolaringologa.
Ukoliko se zaista vase stanje ne popravlja ni nakon toliko upotrebljenih antihistaminika i vazospasticnih preparata, a alergija je iskljucena, obzirom da se radi o unilateralnom edemu nosne sluznice, najverovatnije se radi o devijaciji nosne pregrade.
U tom slucaju resenje vaseg problema je iskljucivo u septoplastici, naravno nakon saniranja akutne upale.
Obratite se ORL specijalisti!
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori