rengen pluca u trudnoci
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 31, 2016 12:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
rengen pluca u trudnoci
molim vas da mi pomognete,radila sam rengen pluca 21.12 a trebala sam da dobijem ciklus 16.12 s'obzirom da su mi menstruacije neredovne uvek,nisam znala da sam trudna, jer sam negde14.12 uradila test za trudnocu jer sam ocekivala da sam trudna jer sam radila ma tome jos prosli ceo mesec,al test je pokazao da je negativan i zato sam snimala pluca,sad sam saznala da sam trudna jer sam uradila test 29. 12 i pozitivan je,i sad ne znam dali to zracenje utice na trudnocu s'obzirom da je mogucae da je rana trudnoca,molim vas da mi pomognete i odgovotite na moj problem jer ne znam vise sta da radim,hvala unapred
Re: rengen pluca u trudnoci
ne,ne... pa ne ides svaki dan na rendgen pluca... nece uticati na trudnoci neboj se... to je samo jedno malo "zracenje" ... ali gledaj da ga izbegavas, snimila si pluca ok su ti ... tako da ono... opusteno ... ne moras ici vise na rendgen , mozes tamo posle porodjaja... neku rutinsku "kontrolu" ili sta ti ja znam...doduse stetan je rendgen koji prouzrokuje tu neku radijaciju... ali jedan snimak pluca u trudnoci... nema cega da se plasis
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Да си снимала доњи део стомака био би проблем. Снимање плућа не би требао да буде проблем само по себи. Проблем може да прави удисање јонизованог ваздуха који настаје приликом емитовања икс зрачења.
Не знам шта бих ти рекао. То ти се свугде може догодити као на пример код уређаја на аеродромима.
Пиј пуно чајева да се исчистиш.
Не знам шта бих ти рекао. То ти се свугде може догодити као на пример код уређаја на аеродромима.
Пиј пуно чајева да се исчистиш.
jao ovaj aca kad krene da kenja brateee... "da si snimala donji deo stoomaka bio bi problem" jeste aco, 100% bi bio problem, i rodila bi azdaju .. boze koji lik , jeeeeeebo te kad je neko toliko operisan od osnovnih znanja i cinjenica... ovo nema dalje
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Не би родила аждају већ некога попут тебе.