ravnoteža
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: ravnoteža
Je l Vam se to desilo samo u trenutku udarca, ili i dalje imate problem sa ravnotezom ? 

Kakvo pitanje takvi i odgovoriiii?
pao sam sa motorom prije 5 godina bio u komi i kad sam se probudio onda je počeo problem sa ravnotežom.Bio sam na svim pretragama i na kraju mi je neurolog rekao da nema pomoči jer su stanice za ravnotežu izumrle.Prijatelj u njemačkoj je imao isti slučaj,još i gore od mene,on poslije pada nije mogao prepoznati čak ni ženi ni rođenu djecu ali uz dobru dijagnozu i dobru terapiju sada hoda i kao da se nije ništa dogodilo.
A da li Vi imate neku terapiju? Je l pijete nesto od lekova? Sta ste ranije pili? -Kao i pitanje i odg Vam je jako `mrsav` pa se ni adekvatan odg ne moze dati..
nikakve lijekove mi nisu niti dali niti rekli da uzimam samo b vitamin.Utih 5 godina su me poslali samo jednom u toplice i tamo su me samo stavljali u neke kade i 10 minuta dnevno vježba i tako 20 dana,užas.ma neče da se zamaraju.To da sam negdje vani več bi trčao.Kažete kakva pitanja takvi odgovori,to bi doktorima trebao prenijeti.Jednostavno ti kažu nema pomoči i to je to a ti se muči.Nemam nikakvih glavobolja niti mučnine,samo ta ravnoteža.
mislim daje trebalo da ti ispitaju centar za ravnotezu--meni su to ispitivali posle saobracajnog udesa posto sam imao vrtoglavice i zanosenje kad ustajem i lezem i pio sam neke lekove i sve se stabilizovalo za mesec dana.
TRAZI OD LEKARA DA TI TO ODRADE
TRAZI OD LEKARA DA TI TO ODRADE
napravili su i CT glave kao što sam rekao neurolog mi je zaokružio taj dio na mozgu i rekao da je taj dio odumro.ja sam mo rekao,jel se može to operisati,a on je rekao da kad bi otvorili da se nema šta operisati ili ne znaju ili im se neda komplicirati najednostavnije je reči ne može,ma ove bolnice kod nas su katastrofa.JA mislim da sam u beogradu da bi več sve bilo riješeno.ne znam kako kako funkcionira to sa zdrastvenim,jel ja ovde imam.
i još nešto zaboravio sam pitati gospodina vasu koje lijekove je pio možda to i meni pomogne,jer ovi ovdje mi nisu ništa prepisali.