Trazim pomoc!
Mojoj majci je otkrivena metastaza na plucima. Pre 3 godine je imala rak debelog creva, operisali su je, primala je hemoterapiju i bila je dobro. Pre manje od mesec dana otkrili smo da ima metastazu na plucima. Odredili su joj hemoterapiju koju nije dobro podnela. Uzimala je xelodu i jos neki lek koji je primala preko infuzije u bolnici, nisam sigurna kako se zove. Xeloda je izazvala jak bol u plucima i prestala je sa tom terapijom. Sada su joj odredili neku drugu. Cekamo da vidimo kako ce sve proteci, a ja ne znam kako da joj pomognem. Doktorka je rekla da nije uopste bezopasno jer je rak zahvatio oba plucna krila i cula sam da je rekla da je 'zrnasti'. Nisam sigurna sta to znaci, pa bih volela ako zna neko nesto o tome da mi pomogne..
Unapred hvala:(
Rak pluca
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Rak pluca
Имаш пуно старих искустава на форуму па претражи. Тешко ће се неко јавити јер мало форумаша стално виси на форуму.
Могу да ти кажем да су цитостатици елиминисали могућност коришћења ЕПТА методе која је по мени веома ефикасна. Нажалост, сада имам и личног искуства јер је пре десетак дана мом пријатељу пронађен тумор лимфних жлезда са метастазама на желуцу и плућима. Већ после првог дана ЕПТА терапије почео је да се осећа боље али и да изгледа боље. Вратио му се глас, апетит (на месо му се гади). Видећемо...
Оно што ти могу препоручити је хитна алкализација организма по књизи "Алкализуј се или умри". Немам личног искуства са петролејом, али по писању форумаша рекао бих да је најбржа метода за елиминацију тумора. Уз то би добро дошло уље од језгра кајсије и уље од конопље. Медицински петролеј тешко је наћи, али не знам да ли би могао да се пије обичан петролеј у комбинацији са зеолитом.
Погледај на мом сајту шта сам до сада успео да пронађем по питању лечења тумора под Савети, Здравље, Тумор-лечење.
Могу да ти кажем да су цитостатици елиминисали могућност коришћења ЕПТА методе која је по мени веома ефикасна. Нажалост, сада имам и личног искуства јер је пре десетак дана мом пријатељу пронађен тумор лимфних жлезда са метастазама на желуцу и плућима. Већ после првог дана ЕПТА терапије почео је да се осећа боље али и да изгледа боље. Вратио му се глас, апетит (на месо му се гади). Видећемо...
Оно што ти могу препоручити је хитна алкализација организма по књизи "Алкализуј се или умри". Немам личног искуства са петролејом, али по писању форумаша рекао бих да је најбржа метода за елиминацију тумора. Уз то би добро дошло уље од језгра кајсије и уље од конопље. Медицински петролеј тешко је наћи, али не знам да ли би могао да се пије обичан петролеј у комбинацији са зеолитом.
Погледај на мом сајту шта сам до сада успео да пронађем по питању лечења тумора под Савети, Здравље, Тумор-лечење.