Rak mozga Glioblastoma

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
jovana987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 05, 2013 1:22 pm

Rak mozga Glioblastoma

Post od jovana987 »

Moj otac je operisan u decembru prosle godine. Izvadjen mu je rak. Posle operacije je ostao nepokretak, odnosno oduzeta mu je leva strana tela. Na poslednjoj kontroli receno mu je da nema recidiva i da ce se noga oporaviti ali ruka ne u potpunosti. Da li neko zna nesto o ovoj vrsti raka? Kako se leci pored hemio i radio terapije?
Unaprad zahvalna!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Rak mozga Glioblastoma

Post od aa_aca »

А алтернатива: сода бикарбона, витамин Б17, петролеј, кефир, алкализација организма?
jovana987
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 05, 2013 1:22 pm

Post od jovana987 »

Hvala ti.
pedringo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 04, 2013 2:00 am

Post od pedringo »

moja mama je prije godinu i 3 mjeseca operisala glioblastom , to je jedan jako tezak tumor , jedan od najgorih od svih tumora uopste , vrlo agresivno raste . Ja sam svojoj mami izmjenila ishranu , koliko sam mogla jede najvise organsku i svjezu hranu , uzima beta glukan 1, 3 d ali samo cisti bez ikakvih dodataka . Svaki dan pije sibirsku aroniju , organskog porijekla , postoji jedna naucna studija s Univerziteta u Arizoni koja dokazuje da aronija u roku 24 sata ubija maligne stanice tumora na mozgu .Zatim kapi jednog travara s Cetinja , za kojeg sam jedino cula iz prve ruke da je pomogao nekome u lijecenju ovih bolesti .....
pedringo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 04, 2013 2:00 am

Post od pedringo »

moja mama je prije godinu i 3 mjeseca operisala glioblastom , to je jedan jako tezak tumor , jedan od najgorih od svih tumora uopste , vrlo agresivno raste . Ja sam svojoj mami izmjenila ishranu , koliko sam mogla jede najvise organsku i svjezu hranu , uzima beta glukan 1, 3 d ali samo cisti bez ikakvih dodataka . Svaki dan pije sibirsku aroniju , organskog porijekla , postoji jedna naucna studija s Univerziteta u Arizoni koja dokazuje da aronija u roku 24 sata ubija maligne stanice tumora na mozgu .Zatim kapi jednog travara s Cetinja , za kojeg sam jedino cula iz prve ruke da je pomogao nekome u lijecenju ovih bolesti .....
Odgovori