Pubertet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
RemaBre
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2012 5:11 pm

Pubertet

Post od RemaBre »

zdravo treba mi mala pomoc :D
evo ovako.....
sada idem u sedmi razred i veoma sam mali, mislim najmanji visok sam 1,60 :O
mislim da jos nisam uso u pubertet zato sto nemam dlake ispod pazuha, za razliku od mojih vrsnjaka koji ih imaju, i to mnoogoo...
zanim me dali pubertet moze da zakasni, ili je do mene raj problem, hvala unapred :)
strejtedz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2012 9:20 am

Re: Pubertet

Post od strejtedz »

Opusti se,ja sam sad zavrsio 7. razred,poznajem mnogo njih koji su stariji od tebe a nizi su,i nemaju dlake ni ispod pazuha,ni dole,mislim da me razumes,pubertet moze da kasni i nije nista strasno,kod nekog se javlja ranije kod nekog kasnije,ja sam recimo uso prvi u pubertet od mojih drugova i poceo da menjam glas,nije bas prijatno ni kad si prvi hehe :) samo napred i ne brini nista,pozdrav ! :D
RemaBre
Novi član
Novi član

Post od RemaBre »

strejtedz napisao:Opusti se,ja sam sad zavrsio 7. razred,poznajem mnogo njih koji su stariji od tebe a nizi su,i nemaju dlake ni ispod pazuha,ni dole,mislim da me razumes,pubertet moze da kasni i nije nista strasno,kod nekog se javlja ranije kod nekog kasnije,ja sam recimo uso prvi u pubertet od mojih drugova i poceo da menjam glas,nije bas prijatno ni kad si prvi hehe :) samo napred i ne brini nista,pozdrav ! :D
da, ali nije prijatno kad oni svrse a ti nemozes...hehehe :D
strejtedz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2012 9:20 am

Post od strejtedz »

haha nekome dodje pre nekome kasnije :) ne treba ni prerano,necu da ti nabijam kompleks ali ja sam mogo sa 10 da svrsim,a poceo sam da se samozadovoljavam sa 8,tako da...bez brige...neki tek sad pocinju da rade to,i ne veruj sta ti drugovi pricaju,uvek ima neko ko laze :) a i uostalom nemojte zajedno da....:D samo opusteno docice i to :D ja recimo pored svega toga do pre par meseci nisam imao dlake ispod pazuha,kod svakog je drugacije :)
RemaBre
Novi član
Novi član

Post od RemaBre »

ok, hvala :P
Odgovori