Dobar dan,imam problema sa zelucem vec duze vreme,ali u poslednjih 3 dana se mnogo pogorsalo.
Zivim zdravim nacsinom zivota,ne jedem hleb,masno,ne pusim,ne pijem gazirano i veoma malo jedem a stomak me stalno boli,imam osecaj da sam se prejela.
Kada jedem boli me jer sam jela a kada ne jedem boli me jer je prazan.
KOliko znam nisam alergicsna ni na sta.
Imam bronhijalni artitis i astmu(ne znam da li ima neke veze).
Da li mi mozete pomoci,molim Vas?
Problemi se sa zelucem.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Problemi se sa zelucem.
jei li probala ranisan?
NIsam,ali hocu.
Hvala lepo :3
Hvala lepo :3
Najbolje da se javite ljekaru, ali posto niste nista uzimali od lijekova do sada mozda nije neki velikli problem. Mozete pokusati i sa vodom donat mg, nije losa.MaryRar napisao:Dobar dan,imam problema sa zelucem vec duze vreme,ali u poslednjih 3 dana se mnogo pogorsalo.
Zivim zdravim nacsinom zivota,ne jedem hleb,masno,ne pusim,ne pijem gazirano i veoma malo jedem a stomak me stalno boli,imam osecaj da sam se prejela.
Kada jedem boli me jer sam jela a kada ne jedem boli me jer je prazan.
KOliko znam nisam alergicsna ni na sta.
Imam bronhijalni artitis i astmu(ne znam da li ima neke veze).
Da li mi mozete pomoci,molim Vas?
Provela sam 3 nedelje na decsijem i nisu mi nista nasli,pre par godina sam imala bakterije ali nista strsno.
Navodno je sve u redu,zasto mi se organizam raspada niko ne zna.
Navodno je sve u redu,zasto mi se organizam raspada niko ne zna.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 9:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ranisan ce ti pomoci.A dali je neko imao problem da ima grceve u crevima dodje do retke stolice i taman se to smiri i krenu grcevi u zelucu?Hvala bogu retko me boli stomak ali kad boli uvek mi se to desava. 

Mary
kakvo raspadanje? o cemu ti pricas?
zar nije problem sa zelucem?
Jagoda,,jesi primetila da ti neka hrana na to utice--ne jedi i ne pij hladnooo nikako-ljuto i gazirano ni previse slano--
DA LI JEDES PUNO PARADAJZA?
kakvo raspadanje? o cemu ti pricas?
zar nije problem sa zelucem?
Jagoda,,jesi primetila da ti neka hrana na to utice--ne jedi i ne pij hladnooo nikako-ljuto i gazirano ni previse slano--
DA LI JEDES PUNO PARADAJZA?