Problemi sa stomakom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problemi sa stomakom
Ovako, vec godinu dana i vise mucim se sa stomakom. Ne znam kako to da opisem nemam probleme sa stolicom niti da me boli stomak, proliv, nadutost nista jedino sto me muci su gasovi i to me jako muci. To je i razlog zasto nisam isla doktoru jer nisam znala objasniti tacno sta mi je. Ustvari prije par mjeseci sam isla i prepisao mi je Controlok i popila sam sve al mi nije pomoglo i rekao mi je da pripazim na hranu. To je pocelo pred kraj skolske godine i na raspustu je bilo okej, i onda je pocela skola i cijelu godinu mene je to mucilo, i najvise me muci u skoli na casu. Inace jedem skroz nezdravu hranu, i smatram da je to zbog toga zato sam sad odlucila da se zdravo hranim. Zanima me jel mi moze neko pomoci, da mi napise sve tacno koju hranu da jedem i kako i za koliko bi me ovo, otprilike moglo proci? Unaprijed hvala.
Re: Problemi sa stomakom
Прво установи разлику у исхрани када си на распусту и када ниси. На тај начин треба да закључиш шта ти смета.
Не треба да једеш:
жваке, сокове, бомбоне, којекакве слаткише, кекс, газирано, енергетске напитке, паризере, паштете, виршле и остало смеће, којекаква пецива, кечап, мајонез, шумеће препарате којечега.
Треба да једеш:
воће, поврће, квалитетно месо, домаћи кефир, довољно воде (око 3dl на 10kg телесне масе), мед, домаћи хлеб.
Могла би да пијеш и овај пробиотик:

Не треба да једеш:
жваке, сокове, бомбоне, којекакве слаткише, кекс, газирано, енергетске напитке, паризере, паштете, виршле и остало смеће, којекаква пецива, кечап, мајонез, шумеће препарате којечега.
Треба да једеш:
воће, поврће, квалитетно месо, домаћи кефир, довољно воде (око 3dl на 10kg телесне масе), мед, домаћи хлеб.
Могла би да пијеш и овај пробиотик:

>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Pa ne samo kad sam u skoli, npr. evo sad sam isla u grad i dok sam putovala mucilo me to, kasnije dok sam sjedila sa drustvom i vracala se kuci nista. Tacnije receno vise me to muci kad ima ljudi oko mene, nego kad sam kuci. A i u protekle 2 godine imala sam mnogo problema, i posto idem u medicinsku skolu smatram da je to, nazalost previse uticalo na mene i da cu, ne daj Boze, kasnije imati velikih problema jer stvarno psihicki sam se mnogo namucila, ne znam kako sam izdrzala sve, pa mozda i to ima veze sa ovim. Tebi puno hvala, mislim otprilike sam i ja znala ovo al mi je trebao neko da mi to kaze. Pocecu od sutra sa ovom ishranom. Jos jednom hvala.
Могуће је да имаш трему због нечега што ти се дешава. Некоме се манифестује преко желуца, неко се много зноји, неко трчи у ВЦ, неко тешко дише...
>
>
>
>
>
Okej, hvala puno
I da, da li smijem da jedem med, cokoladne zitarice fitnes, orasasto voce, mlijecne proizvode?

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца