Problemi sa stomakom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
damjan12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 09, 2013 4:59 pm

Problemi sa stomakom

Post od damjan12 »

Ovako, vec godinu dana i vise mucim se sa stomakom. Ne znam kako to da opisem nemam probleme sa stolicom niti da me boli stomak, proliv, nadutost nista jedino sto me muci su gasovi i to me jako muci. To je i razlog zasto nisam isla doktoru jer nisam znala objasniti tacno sta mi je. Ustvari prije par mjeseci sam isla i prepisao mi je Controlok i popila sam sve al mi nije pomoglo i rekao mi je da pripazim na hranu. To je pocelo pred kraj skolske godine i na raspustu je bilo okej, i onda je pocela skola i cijelu godinu mene je to mucilo, i najvise me muci u skoli na casu. Inace jedem skroz nezdravu hranu, i smatram da je to zbog toga zato sam sad odlucila da se zdravo hranim. Zanima me jel mi moze neko pomoci, da mi napise sve tacno koju hranu da jedem i kako i za koliko bi me ovo, otprilike moglo proci? Unaprijed hvala.
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Re: Problemi sa stomakom

Post od aa aca »

Прво установи разлику у исхрани када си на распусту и када ниси. На тај начин треба да закључиш шта ти смета.

Не треба да једеш:
жваке, сокове, бомбоне, којекакве слаткише, кекс, газирано, енергетске напитке, паризере, паштете, виршле и остало смеће, којекаква пецива, кечап, мајонез, шумеће препарате којечега.

Треба да једеш:
воће, поврће, квалитетно месо, домаћи кефир, довољно воде (око 3dl на 10kg телесне масе), мед, домаћи хлеб.

Могла би да пијеш и овај пробиотик:

Slika
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
damjan12
Novi član
Novi član

Post od damjan12 »

Pa ne samo kad sam u skoli, npr. evo sad sam isla u grad i dok sam putovala mucilo me to, kasnije dok sam sjedila sa drustvom i vracala se kuci nista. Tacnije receno vise me to muci kad ima ljudi oko mene, nego kad sam kuci. A i u protekle 2 godine imala sam mnogo problema, i posto idem u medicinsku skolu smatram da je to, nazalost previse uticalo na mene i da cu, ne daj Boze, kasnije imati velikih problema jer stvarno psihicki sam se mnogo namucila, ne znam kako sam izdrzala sve, pa mozda i to ima veze sa ovim. Tebi puno hvala, mislim otprilike sam i ja znala ovo al mi je trebao neko da mi to kaze. Pocecu od sutra sa ovom ishranom. Jos jednom hvala.
Korisnikov avatar
aa aca
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

Могуће је да имаш трему због нечега што ти се дешава. Некоме се манифестује преко желуца, неко се много зноји, неко трчи у ВЦ, неко тешко дише...
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
damjan12
Novi član
Novi član

Post od damjan12 »

Okej, hvala puno :-) I da, da li smijem da jedem med, cokoladne zitarice fitnes, orasasto voce, mlijecne proizvode?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori