Povremeno imam osecaj kao da mi srce preskoci jedan otkucaj i onda ubrzano krene da radi,ili samo odjednom krene da kuca brze nego sto treba dok recimo lezim i gledam seriju.Znam da je rec o tahikardiji,ali nisam siguran koliko je ozbiljan problem i da li treba da se konsultujem sa lekarom tj. malo mi je bez veze da odem kod doktora i ne pokazu se simptomi koje imam.Inace vrlo cesto sam pospan,a pre tri godine mi se desavalo da u roku od godinu dana 5 puta padnem u nesvest i to iz cista mira.Tome je prethodila samo blaga mucnina,a nisu mi nista dijagnostikovali samo mi je receno da je u pitanju vazovagalna sinkopa iako je sinkopa test bio normalan.Moji roditelji smatraju da je to zbog toga sto sam u tom periodu naglo izrastao pa mozda srce nije bilo dovoljno jako.Ne osecam se bas najbolje kad neko duze vreme stojim npr. u prevozu ili u jednom mestu,ali koliko znam to se uglavnom vecini ljudi desava.Jos mi se desava da nakon treninga na jeziku mi se pojavljuje pljuvacka mlecno bele gusce konzistencije sto sam povezao da bi moglo da bude usled nedostatka kiseonika kako bi se mlecna kiselina potpuno razgradila sto mozda i nije tacno samo nagadjam.
Da li bi mogao da bude neki ozbiljniji problem,da li treba da se konsultujem sa dokrorom,s' obzirom da je u pitanju uzrast 18 god.?
Unapred hvala...
Problemcic
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin