Problem sa testisima!!! :(

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

MolimVasZaPomoc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 29, 2009 1:20 am

Problem sa testisima!!! :(

Post od MolimVasZaPomoc »

Molim vas pomagajte!
Imam 20 i po godina i jos uvek nisam imao seks sa devojkama :(
Uglavnom vec neko vreme sam sa jednom devojkom i uskoro cemo imati seks a ja se bojim da se nesto ne desi, tj. da necu moci!
Naime imam jedan veliki problem - kad mi se digne ili kad masturbiram desi se ponekad da mi se testisi pomere malo na gore (uglavnom levi testis, ponekad oba) i onda kao da nestanu na trenutak, posle se vrati u normalu ili moram ja malo da gurnem(izvinjavam se sto ovako objasnjavam ali stvarno neznam kako drugacije )!
Molim Vas ne znam sta da radim dali to znaci da nisam plodan da necu moci da imam seks?
Sta ako se to desi u odnosu?
Inace ja mogu normalno da masturbiram sa tim je sve u redu jedino se brinem to zbog testisa.
Sta bi to moglo da bude?
Ja radim kao model za neku agenciju pa sam prinudjen da idem u teretanu i izvodim neke vezbe da li je to mozda od teretane i ako prestanem da li ce se to vratiti u normalu?
Inace nemam problema kada mi nije dignut i kad idem normalno a i to se ne desava tako cesto tako da ne znam sta da radim pa ako moze savet neki?
Molim vas ocajan sam :(
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Problem sa testisima!!! :(

Post od Dejanbg »

Meni ovo deluje skroz normalno da se testisi "skupe" malo. Kod tebe je verovatno samo to izrazenije. Nemas bolove ili nesto slicno??
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Normalna pojava!

Prochitaj koji tekst o fiziologiji muskih polnih organa na internetu.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
MolimVasZaPomoc
Novi član
Novi član

Ne boli me samo je onako neprijatan osecaj, bojim se da se ne zaglave tu negde pa da nece posle da se vrate, jako je cudno :( I meni su nekako testisi zategnuti nisu onako razdvojeni ko kod drugih (nisam zagledao kod drugih ali znam kako izgledaju kad su normalni). Nisu skroz spojeni ali kad su u erekciji nekako su cvrsti i zategnuti ??
I jos nesto da pitam (malo je glupo) koja je normalna velicina penisa kod muskarca mojih godina , ja imam 16.5 cm ali to je nekako malo bez obzira sta kazu statistike posto sam ja dosta visok i imam dosta kila pa je nekako smesno :(
I samo jos ovo, dali vijagra povecava i duzinu penisa kada se uzme?? Hvala puno na odgovorima
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

O ne! :(

Imas temu u podforumu Urologija i Seksualnost, a najiskreniji savet od mene je da se manesh babskih pricha i merenja polnog organa svaki dan. Normalno je ono shto imash, a o tome da razmishljash da uzimash vijagru ili neshto slichno tako mlad ne bih ni komentarisala, daleko je od zdravog razuma.

Razumem i tvoj strah i zabrinutost zbog toga shto zelish da sve bude savrsheno, ali svi ce ti reci isto, nikad ne moze biti 100% savrsheno, mlad si i treba tek da uplovish kako treba u vode seksualnog zivota, samo nemoj dozvoliti da se ubacish u priche o merenju polnog organa i piskaranja sa frustriranim ljudima na internetu!

I josh jednom, potrazi tekstove o anatomiji i fiziologiji mushkih polnih organa, koristi internet za pametne stvari.

A ja cu ovih dana, koliko mi vreme dozvoli u podforumu Seksualnost u temi Fiziologija seksualnog odnosa pisati bash o mushkim polnim organima, pa ce ti valjda neshto biti jasnije!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
MolimVasZaPomoc
Novi član
Novi član

Zahvaljujem se na odgovorima.
Znam ja sta statistike kazu da je prosek oko 13cm i da vagina moze samo 13 cm da primi i sta ja znam ali opet to je samo statistika a vagina se kao sto svi znamo sama prosiri za vreme seksa pa moze da primi i vise pa je ugodniji osecaj ako je veci penis!
Ja sam sad malo skrenuo sa prve teme ali me jos zanima koji se polozaj najvise preporucuje 'pocetnicima' u sexu tj. kod prvog iskustva u kom polozaju da bude muskarac a u kom devojka?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Misionarski polozaj!
MolimVasZaPomoc
Novi član
Novi član

Ok hvala mada to mi bas nije omiljeni (teoretski) ali ok. :oops:
Evo imam jos jedno pitanje pa da vas vise nedavim samom sebi postajem dosadan.
Kad sam vec sve priznao da priznam i ovo. Kad mi devojka sedi u krilu ili kad se ljubim s njom kasnije kad se skinem vidim kao da mi je neeka prozirna tecnost iscurela iz penisa, bez boje.
Ja sam citao da je to normalno ali mene interesuje da li ce kad imam prvi seks sa njom to kasnije prestati da se desava jer je stvarno bezveze jer sa njom sam vec skoro 2 nedelje i kad god se ljubim ili mi ona sedi u krilu ja imam erekciju i ta tecnost iscuri :-?
Da li ce i erekcija prestati kad sam sa njom posle tog prvog odnosa jer ovako delujem kao manijak?
I da jos samo ovo malopre sam merio penis pa me interesuje jos i obim koji je 'normalan' tj. koliko cm??
Hvala na odgovorima.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Prochitaj poslednji post u podforumu Seksualnos, tema fiziologija seksualnog odnosa!

Tj prochitaj sve tekstove, bice ti sve jasno!
Marko micic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 18, 2011 2:48 pm

Post od Marko micic »

Zdravo.Ja imam jedan problem,ali nisam siguran staje.Problem je taj,sto mi levi testis uvek visi nadole,tj desni je gore a levo je vise dole.Ne znam sta da radim pa molim da mi pomognete

Unapred Hvala
alleksa85
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 05, 2010 12:57 pm

Post od alleksa85 »

momci, sve je u redu sa vasim penisima/testisima :D

srecno! :wink:
Odgovori