Problem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
zoran i kaca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 08, 2015 8:16 pm

Problem

Post od zoran i kaca »

Zdravo svima, dugo sam razmisljao da li da vam se obratim, ali muka me je naterala i ne zelim vise da cekam. Imam 15 godina i pre jedno godinu dana mi se pojavila nekakva belicasta opna na polnom organu, za koju sam kasnije ustanovio da je kandida. Posto nisam hteo da idem kod lekara, rekao sam samo starijoj sestri i ona mi je rekla da je negde procitala da se to moze izleciti tako sto dam nasem psu, rase dalmatinac, da mi lize tu kandidu. Ja sam to uradio i zaista je proslo posle nekog vremena i nekoliko tretmana. Tu pocinju moji problemi. Jako sam poceo da uzivam u tome i kada sam rekao sestri, ona mi je rekla da zna, da i ona uziva u tome i da tu nema nista lose. Neverovatno je da pas odmah zna gde treba da lize i to me jako uzbudjuje. Posle nekog vremena, sestra i ja smo, na njen nagovor, poceli da zajednicki radimo to sa nasim psom i od tada jos vise uzivam. Shvatio sam da me jako privlace sestra i zivotinje i od tada stalno grabim priliku da za vikend odem kod bake na selo koje nije daleko i opstim (da ne upotrebim drugi izraz jer je ovo ipak ozbiljan medicinski forum gde lekari kontaktiraju sa pacijentima) sa ovcicama koje ima. Ponekad i sestra podje sa mnom i gleda, nekada se i trlja i pre dve nedelje je mene i psa zajedno, kod kuce, prvi put oralno zadovoljila, a onda sa namestila da joj prvo ja, pa onda i pas, jedan za drugim, prilazimo sa ledja. Kako je jako lepa, mnogo sam uzivao u tome, ali mislim da ovo vise ne moze ovako, cini mi se da ipak nije normalno i da mora stati. Mi zivimo u malom mestu, ja sam odlican ucenik, neki kazu nadaren, ucestvujem na raznim takmicenjima, roditelji su mi ugledni ljudi, tata direktor skole, a mama direktorka muzeja i kada bi se saznalo nesto ovako, to bi bila katastrofa za sve. Za ovih godinu dana, osim sestre, opstio sam sa 3 psa, svih 8 ovaca, jednom kozom, mrtvom ribom iz ribarnice, mrtvom kokoskom i pokojnom prasicom kad su je zaklali. Ne znam sta da radim i kome da se obratim, mnogo mi je tesko...
chipsi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 12:36 am

Re: Problem

Post od chipsi »

Potrebno je da se obratis psihijatru i tvoja sestra takodje.
Odgovori