problem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
dadica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 17, 2004 2:00 am

Post od dadica »

Stovani !
Neznam sto se to dogada samnom u zadnje vrijeme.....trenutno nisam u mogucnosti posjetiti lijecnika slijedeca 2 mj. sto mi dodatno otezava situaciju. Zanjih mjesec dana osjecam neko cudno drhtanje u tijelu. Primjetila sam to kad sam legla u krevet jednu vecer, osjecaj je bio kao da netko trese krevet podamnom..svako malo, isprva sam mislila da mi se pricinjava no postajalo je sve gore i gore....pogotovo kad izdisem zrak, cjelo se tjelo kao vertikalno protrese.Kada okrecem glavu ili kada skimam sa glavom takoder. To me jako plasi posto nikad nisam nesto takvo osjetila nit sam cula za to. Drhtanje il sto god to bilo nije vidljivo vec je u unutrasnjosti tjela. Nisam nervozna, nemam nikakvih problema. Molim Vas pomozite jer ovo postaje nepodnosljivo a u zemlji u kojoj se nalazim ne mogu posjetit lijecnika ! Hvala
sandi2004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 01, 2004 2:00 am

Post od sandi2004 »

dVIJE STVARI MOGU DA BUDU UZROK.
Prva: moguce da ti je pao secer, a ti ne veceras, sto znaci da moras da jedes manje a cesce.
Druga: imas problema sa vratom, tako da ti se zakrece vratne zile od previse sjedenja, vise hodanja i manje rada za kompjuterom.
Odgovori