problem !!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
good_girl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2008 2:06 am

problem !!!

Post od good_girl »

Imam 18.godina i jedan veliki problem! Od rodjenja mi je jedan prst na nogama manji od ostalih (domali prst). Do trece godine se nije primecivalo, ali kako su ostali prsti rasli sve vise se videla razlika. Sada je noga prestala da mi raste, a taj prst mi je i dalje kao kod malog deteta. Na obe noge je isto. Volela bih da operisem ako je ikako moguce, samo sto ne znam kome da se obratim... Pomozite mi!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Uf... Aj razmisli malo... Razumem da ti smeta, verovatno imas i kompleks zbog toga, ali realno, zasto bi trpela operaciju, bolove, anesteziju samo zbog toga? To nije zdravstveni problem vec cisto estetski, a niko nije savrsen :wink:
Macaki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 30, 2008 12:13 pm

Post od Macaki »

Slazem se sa girl_from_nowhere. Zasto bi to radila, ako nije bas veliki estetski problem ?
Meni je isto domali prst na nozi (samo jednoj) manji nego sto bi trebalo da bude i manji od istog prsta na drugoj nozi. Nikada nisam ni pomislila da mu radim bilo sta. :lol:
good_girl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 14, 2008 2:06 am

Post od good_girl »

znam ja sve to, svesna sam svojih kvaliteta... znam da i bez obzira na to ja i dalje dobro izgledam... ali ipak mi malo smeta ponekad... :oops:
mozda se samo bespotrebno kompleksiram, ali ipak bih volela da probam da operisem ako moze... ako ne moze, onda cu prihvatiti i potruditi se da i drugi prihvate... :lol:
Odgovori