Problem sa rastom kose

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
iopjkl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 12:01 am

Problem sa rastom kose

Post od iopjkl »

Pre svega, pozdrav za sve!
Probao sam dosta metoda, ali ovu preko interneta jos nisam, pa da probam i ovako :)

Moj problem je sledeci: pre nekih dve do tri godina mi se proredila kosa na temenu i skoro da je vise nije ni bilo! Na tom mestu gde je prestala da mi raste kosa je pocelo da me svrbi i da se prave kao male kraste i gnojnice. Isao sam kod raznih koznih lekara (poslednjih godinu dana idem samo kod jednog iz poliklinike Dzordza Vasingtona) i rezultati su sledeci. Za vreme koriscenja njihovih nekih "mesavina" i raznoraznih krema, prestaje momentalno svrab kao i ostali simptomi i pocinje BLAGI rast kose, ali kako prestanem da koristim njihove kreme, opet krecu svrab i krastice. Da napomenem i kada izadjem na jace sunce celo teme mi bude tamno crvene boje (kao krv). Koristio sam dosta Fitoval sampon koji mi je ucvrstio dlaku i sprecio opadanje, a sada vec skoro dve godine koristim Alpecin sampon. Da napomenem i da sam radio bris iz tih ranica i da nije pronadjena nijedna bakterija.

Zanima me i Vase misljenje, kao i to da li mi ima PRAVOG leka ili je to jednostavno nasledno (mada niko u starijim generacijama nije imao tih problema kao i ja u 26-oj godini, vec tek u 60-ima).

Hvala u napred i u svakom slucaju! 8)

Slike:
http://postimg.org/image/wdizublyr/
http://postimg.org/image/uyfgdh3y9/
http://postimg.org/image/4zdsq62tn/
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problem sa rastom kose

Post od aa_aca »

Да ли имаш још каквих проблема са организмом? Задах из уста, проблеме са варењем или столицом или шта друго?
iopjkl
Novi član
Novi član

Post od iopjkl »

Imao sam balanitis i na dva mesta vitiligo (ja sam prvi u celoj lozi kome se pojavio taj vitiligo).
To je sve.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ти није кандида напала теме? Можда за сваки случај да почнеш да алкализацијом организма. Препоручујем ти књигу "Алкализуј се или умри". Погледај шта сам на мом сајту њњњ.аца.рс писао о кандиди и туморима. Можда ти буде интересантно.

Можеш још да пробаш да после прања косе још једном је испереш раствором соде бикарбоне: пуна кашика на литар топле воде. После немој да испираш чистом водом већ само осуши косу. Или да натапкаваш кожу ватом натопљеном тим раствором. Сумњам да може поткожно да делује али можеш да пробаш.
iopjkl
Novi član
Novi član

Post od iopjkl »

Procitao sam sve sa Vaseg sajta, ali bih se ipak prvo konsultovao sa lekarom (u ponedeljak imam kontrolu) pa cemo videti...
Sto se tice sode bikarbone, to sam vec cuo na par mesta da se koristi, pa cu i to poceti verovatno da praktikujem, cim zavrsim sa trenutnom terapijom!
Javicu se nakon nekog perioda koriscenja sode...

Hvala na odgovoru! :wink:
Odgovori