Problem sa penisom

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nebitnooo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2015 6:08 pm

Problem sa penisom

Post od nebitnooo »

Zdravo, imam jedan problem ( tacnije ne znam da li je problem ) koji bih da resim pre ikakvih seksualnih odnosa. Kada mi je penis u stanju erekcije , ne mogu da svucem kozicu skroz do dole da se vidi ceo glavic. Citam tu po forumima i ne znam sta da mislim, da li je to fimoza , da li cu morati na operacije "pod noz" i tako to. Pricam sa drugom koji nije nevin u vezi toga i kaze mi da se ne brinem i ti fazoni... molim vas pomozite mi ne znam da l da se brinem :(
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Re: Problem sa penisom

Post od elisab »

Morate otici na pregled i ukoliko je potrebno da se oeprisete. Operacija je rutinska i necete imati puno tegoba tako da slobodno otidjite kod lekara!
darktwen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2011 9:47 pm

Post od darktwen »

Postoje kreme za to, samo budi uporan
dusan321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 03, 2015 9:16 pm

Post od dusan321 »

Evo ovako, posto si "svez" u svemu ovome da te odmah ohrabrim na prvu loptu, niti je to problem, niti imas razlog da ides kod doktora zbog toga.
Potpuno je normalna stvar, s obzirom na to da do sada nisi imao odnose, da imas te poteskoce. Kao sto devojke imaju problem pre prvog seksualnog odnosa jer su maksimalno uske i zatvorene dole, tako i mi imamo problem sa povlacenjem kozice preko celog glavica. Kozica je potpuno elasticna. Savetujem ti da stegnes zube i da to kuci odradis sam, a najbolje bi bilo u toku tusiranja, jer su ti tada krvni sudovi prosireni i kozica opustenija, i to dok je jos u polu erekciji. U koliko ne odradis sam, tvoja izabrana ce to uraditi rukom pre vaseg prvog odnosa, a ti od silnog uzbudjenja neces ni da osetis to.
To je prirodan tok stvari, postajes musko, to iziskuje neke promene :)
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Nije to baš normalno, niti treba uraditi naglo i odjednom.
Jeste fimoza ali tzv relativna, tj blaži oblik.

Treba vežbicama postepeno razvlačiti, u svakom trenutku kožica treba da lako može da se prevlači.

Po opsi verovatno može da se reši bez operacije.
ALTINJANIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 11, 2015 10:17 am

Post od ALTINJANIN »

Momak pravac po uput i na operaciju. Nemas cega da se plasis oporavak je brz. ja sam to odradio pre 15 god. Bices prezadovoljan a i tvoje partnerke..
Odgovori