Problem sa penisom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Problem sa penisom
Zdravo, imam jedan problem ( tacnije ne znam da li je problem ) koji bih da resim pre ikakvih seksualnih odnosa. Kada mi je penis u stanju erekcije , ne mogu da svucem kozicu skroz do dole da se vidi ceo glavic. Citam tu po forumima i ne znam sta da mislim, da li je to fimoza , da li cu morati na operacije "pod noz" i tako to. Pricam sa drugom koji nije nevin u vezi toga i kaze mi da se ne brinem i ti fazoni... molim vas pomozite mi ne znam da l da se brinem 

Re: Problem sa penisom
Morate otici na pregled i ukoliko je potrebno da se oeprisete. Operacija je rutinska i necete imati puno tegoba tako da slobodno otidjite kod lekara!
Postoje kreme za to, samo budi uporan
Evo ovako, posto si "svez" u svemu ovome da te odmah ohrabrim na prvu loptu, niti je to problem, niti imas razlog da ides kod doktora zbog toga.
Potpuno je normalna stvar, s obzirom na to da do sada nisi imao odnose, da imas te poteskoce. Kao sto devojke imaju problem pre prvog seksualnog odnosa jer su maksimalno uske i zatvorene dole, tako i mi imamo problem sa povlacenjem kozice preko celog glavica. Kozica je potpuno elasticna. Savetujem ti da stegnes zube i da to kuci odradis sam, a najbolje bi bilo u toku tusiranja, jer su ti tada krvni sudovi prosireni i kozica opustenija, i to dok je jos u polu erekciji. U koliko ne odradis sam, tvoja izabrana ce to uraditi rukom pre vaseg prvog odnosa, a ti od silnog uzbudjenja neces ni da osetis to.
To je prirodan tok stvari, postajes musko, to iziskuje neke promene
Potpuno je normalna stvar, s obzirom na to da do sada nisi imao odnose, da imas te poteskoce. Kao sto devojke imaju problem pre prvog seksualnog odnosa jer su maksimalno uske i zatvorene dole, tako i mi imamo problem sa povlacenjem kozice preko celog glavica. Kozica je potpuno elasticna. Savetujem ti da stegnes zube i da to kuci odradis sam, a najbolje bi bilo u toku tusiranja, jer su ti tada krvni sudovi prosireni i kozica opustenija, i to dok je jos u polu erekciji. U koliko ne odradis sam, tvoja izabrana ce to uraditi rukom pre vaseg prvog odnosa, a ti od silnog uzbudjenja neces ni da osetis to.
To je prirodan tok stvari, postajes musko, to iziskuje neke promene

Nije to baš normalno, niti treba uraditi naglo i odjednom.
Jeste fimoza ali tzv relativna, tj blaži oblik.
Treba vežbicama postepeno razvlačiti, u svakom trenutku kožica treba da lako može da se prevlači.
Po opsi verovatno može da se reši bez operacije.
Jeste fimoza ali tzv relativna, tj blaži oblik.
Treba vežbicama postepeno razvlačiti, u svakom trenutku kožica treba da lako može da se prevlači.
Po opsi verovatno može da se reši bez operacije.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 11, 2015 10:17 am
Momak pravac po uput i na operaciju. Nemas cega da se plasis oporavak je brz. ja sam to odradio pre 15 god. Bices prezadovoljan a i tvoje partnerke..