Postovani, imam problem sa glavom, pa se nadam da cete mi bar dati neke smernice kome da se obratim. Povremeno mi se glava poveca, tj. u predelu vilice kao da mi se "naduje" glava. Na primer 3 dana sve je ok, potpuno normalno, a onda 5 dana kao da mi je otecena glava. Primetio sam da mi se ponekad posle jela bas dosta "naduje" glava. Dosta sam trazio po internetu i nisam naleteo na nista slicno ovom mom problem. Sta mi savetujete?
Pozdrav
Problem sa glavom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Problem sa glavom
zdravo,to je vec ozbiljan problem,evo ti broj vojne doktorke,ona radi sa jednim preparatima koji cak lece i tumore itd 0637455206

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 05, 2013 2:52 am
Molim te zaobidji me te tvoje doktorke koja na sve probleme ovde ima neki lek, poslao sam zahtev da te banuju, nadam se da ce administratori ubrzo reagovati
ma daj bre,NARAVNO DA IMA JER ALOJA VERA LECI SVE.
Да ли ти се "надује" негде у висини доњег дела ушију - код зглоба?programer1989 napisao:...... Povremeno mi se glava poveca, tj. u predelu vilice kao da mi se "naduje" glava. Na primer 3 dana sve je ok, potpuno normalno, a onda 5 dana kao da mi je otecena glava. Primetio sam da mi se ponekad posle jela bas dosta "naduje" glava. ....
-
- Novi član
Da bas tu, jel mozes da pretpostavis sta je u pitanju?
Да, да. Проблем са мишићима. Због неког разлога те хвата грч. Може да боли, а и не мора. Можеш само да имаш непријатан осећај. Када ти се јави, пробај лагано да масираш тај отечени регион.
Реци ми да ли имаш повремено проблема са осталим мишићима у телу? Да ли те хватају грчеви листова, стопала, прстију и слично?
Реци ми да ли имаш повремено проблема са осталим мишићима у телу? Да ли те хватају грчеви листова, стопала, прстију и слично?
-
- Novi član
Pa povremeno me uhvati gruc u prstu na nozi, ali to je zaista retko... ovo mi se bas cesto desava, na primer posle jela ako jedem nesto tvrdje taj otok je ogroman...
Можеш да пробаш следеће:
1. три пута дневно посисај по једну ориблету Пантенола. Тако ради три дана, а онда само по једну ориблету дневно. Ако је у питању мањак калцијума ово ће ти помоћи за десетак дана. Не мораш да је посисаш - можеш само да је изгризеш и прогуташ.
2. два пута дневно по кашику квалитетног јабуковог сирћета у чаши воде са кашичицом меда - ово ће помоћи за двадесетак дана ако је циркулација у питању.
1. три пута дневно посисај по једну ориблету Пантенола. Тако ради три дана, а онда само по једну ориблету дневно. Ако је у питању мањак калцијума ово ће ти помоћи за десетак дана. Не мораш да је посисаш - можеш само да је изгризеш и прогуташ.
2. два пута дневно по кашику квалитетног јабуковог сирћета у чаши воде са кашичицом меда - ово ће помоћи за двадесетак дана ако је циркулација у питању.
Čuj, glava! Nije glava,nego vilica. Verovatno imaš problem sa mišićima ili zglobovim vilice. To treba da se pogleda ultrazvukom,koji ima svaki dom zdravlja. Ipak idi obavezno kod lekara,što pre.