Problem sa devojkom
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 15, 2016 5:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Problem sa devojkom
Cao svima. Imam 20 godina i imam problem sa devojkom. Jako je puno volim i sve bi ucinio za nju. Stvar je taka da je ona iz drugog grada i dosla je u NS da radi. Ja sam u NS na fakultetu i upoznao sam je u kaficu jedno kad sam izlazio. Posle nekog vremena rekla mi je da mora da se vrati kuci jer mora da pomogne sestri oko dece, inace njena sestra ima srcanu aritmiju i jako je tesko da se brine oko bebe i male cerkice, koju je dobila tokom porodjaja. Al posto ja ne mogu nikako da napustim ovaj grad i da idem sa njom ima te li vi kakav predlog kako mogu da je zadrzim da ostane ili da nadjem neki drugi nacin? Hvala...
Re: Problem sa devojkom
nikako, ili ce se vratiti ili nece... verujem da svi vi imate fejsbuk, vajber itd.. tako da samo mozes da odrzavas komunikaciju, necu da te bacim u bedak.. al jednog dana ces samo cuti da je otisla sa drugim .. takav ti je zivot ... inace sto se tice njene price u startu te je slagala da mora sestri da pomogne, batali je, posveti se skolovanju...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Такође мислим да те завлачи.
Колико дуго је познајеш?
Колико дуго је познајеш?
-
- Novi član
Pa ne znam je nesto toliko dugo nekih mesecak dana, ali bilo je tu i svega, naravno i seksa... 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Није рационално да све хоћеш да учиниш за особу коју познајеш само месец дана. Заљубио си се па ти се мозак блокирао.
-
- Novi član
Fazon je u tome sto sam ja osoba koja se brzo veze za nekoga. Nisam neko ko preferira veze na nekih 7 dana. Al jos je najgore sto akd se vezem za tu osobu na svetu postoji samo ta osoba i niko drugi...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ех, исти си као што сам ја био. Треба да укључиш више мозга а мање емоција - немогућа мисија.
И шта кажеш сестра јој добила бебу приликом порођаја а ти сад патиш за њом , можда не би патио да јој је сестри бебу донела рода . Ушла сам на сајт да прочитам нешто паметно и корисно али ово је врх глупости и идиотизма .